Wszyscy kochaja p.Magde (1) Gorąco polecam zajęcia u p.Magdy,moja córka chodziła do niej ponad dwa lata i... Ola Polecam dzieciom z problemami (1) Synek jeszcze nie mówi, ale piosenki z p. Magdą uwielbia nucić i pokazywać.... Kasia, mama Filipa SERDECZNIE POLECAM!!!! (1) Mam już dwie bardzo zadowolone z zajęć absolwentki. Moje córeczki wciąż... Mama Marty i Ewy
Zajęcia dla dzieci z górnej półki! (1) Wybierając zajęcia dla swojego syna zdążyłam przejrzeć kilka ofert i drodzy... Mama Szymona SERDECZNIE POLECAM !!! (1) Jako właścicielka Żłobka Safari w Gdyni, z czystym sumieniem polecam zajęcia... Właścicielka Żłobka Safari Olga - opinia (1) Bardzo ciekawe i różnorodne zajęcia dla dzieci. Polecam Olga najlepsza "rytmika" (1) zajęcia z panią Magdą to najlepsze zajęcia "ogólno-muzyczne" na jakich byłam... Mama Ani i Krzysia świetne zajecia dla maluchów (1) POLECAM ZAJĘCIA U PANI MAGDY (EDUMUZYKA). FANTASTYCZNE, ZINDYWIDUALIZOWANE... JUSTYNA(MAMA OLKA) POLECAM!!! (1) Zajecia prowadzone sa w ciekawej formule.Doskonaly sposob na spedzenie... mama 2-latki Coś naprawdę wyjątkowego. (1) Z pewnością pojawią się podejrzenia o "pobieranie przeze mnie prowizji za... Piotr, Gdynia Edumuzyka: bardzo fajne zajecia muzyczne dla dzieci (1) Bardzo polecam zajęcia ogólnorozwojowe - muzyczne u pani Magdy z Edumuzyki.... Ewelina Kuźmicz POLECAM EDUMUZYKĘ!!! (1) Polecam zajęcia EDUMUZYKI ponieważ sa niezwykle korzystne dla rozwoju dziecka... Łukasz Szczerze polecam!! (1) W kilku słowach chciałabym zachęcić rodziców i ich pociechy do uczestnictwa w... Dorota z Córką polecamy Edumuzykę! (1) Bardzo polecam zajęcia dla maluszków organizowane przez Edumuzykę. Zaczeliśmy... mama Martusi Edumuzyka (1) Uważam, że zajęcia są fantastyczne i bardzo udane.Pozwalają dobrze... Ania S. POLECAM WSZYSTKIM MALUSZKOM i RODZICOM (1) Wspaniałe zajęcia ogólnorozwojowe dla maluchów. Zaczęliśmy uczęszczać z... Maria szczerze polecam! (1) Szczerze polecam zajęcia- p. Magda pełna uśmiechu, spokoju i zaangażowania.... Ania POLECAM (1) Polecam zawsze wszystkim i wszędzie. Zajęcia były cudowne. Bardzo się cieszę,... Mama Lenki Wspaniale prowadzone zajęcia, pełen profesjonalizm (1) Zajęcia Edumuzyka to świetna zabawa zarówno dla malucha jak i zabieganego... Dominika Wspaniałe zajęcia dla przed-przedszkolaków (1) Chodziłyśmy z córą na zajęcia Edumuzyki przez prawie rok i polecamy je... Zosia z Julią