POLECAM
9 pazdziernika miałem okazję zdawać egzamin na prawo jazdy i udało mi się. Zawdzięczam to przede wszystkim wspaniałym instruktorom, którzy doskonale przygotowali mnie do egzaminu. Serdecznie dziękuję za wszystkie cenne porady i wskazówki a także ciepłe słowa podtrzymujące na duchu. W Gdansku jest wiele szkół nauki jazdy i często jest to dla przyszłych kursantów poważny wybór, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić MIRAFIORI. Ta szkoła ma same plusy: świetni instruktorzy, wspaniała atmosfera w trakcie szkolenia teoretycznego jak i praktycznego, dogodną lokalizację a także konkurencyjną cenę. Instruktorzy są bardzo cierpliwi, życzliwi, świetnie tłumaczą. Odpowiedzą na każde pytanie i rozwieją wszelkie wątpliwości pojawiające się u kursanta, który wsiada pierwszy raz do Elki:) Naprawdę wkładają serce w to co robią. Podczas szkolenia praktycznego jeździłem po trasach na które zabrał mnie egzaminator z PORDU na egzaminie. Nic mnie nie zaskoczyło:) Plac manewrowy w MIRAFIORI znajduje się we Wrzeszczu podobnie jak siedziba szkoły, więc nie trzeba tracić zbytnio czasu na dojazdy. Stąd na każde skrzyżowanie jest blisko:) napisalbym wiecej ale mozna tylko 1200 znakow..