POLECAMMMM !!!!!!!!
Jestem w szoku jak czytam co piszecie..... Obleciałam kilka salonów ale Celebrity to była klasa!!!! Pani Joanna odrazu się mną zajela !!! Umiała dobrać suknie do urody jak i figury !!! Wszystko było jak najbardziej ok!!! Dostałam też miłe rabaty :) Mówiłam o tym salonie 2 innym koleżankom które nie bez powdu również zamowiły na swój ślub tam suknie i dzieki Pani Joannie znalazły wymarzone suknie!!! JA W MOJEJ WYGLADAŁAM OLŚNIEWAJĄCO, KAŻY BEZ WYJĄTKU MOWIŁ MI ŻE JESTEM NAJPIĘKNIEJSZĄ PANNA MŁODĄ JAKĄ WIDZIELI !!! i to wszytsko dzieki Pani Joanne i obsłudze salonu!!! Suknia, buty, dodatki !!! wszytsko dobrano dla mnie ze smakiem! Wyglądałam i czułam się jak księżniczka !!! Ja nie miałam w tym salonie żadnego problemu ani nie miałam zadnych nieprzyjemnych sytuacji wręcz przeciwnie! Sam uśmiech, pomoc i fachowe oko!!!! Nawet jak przed samym weselem stwierdziłam że nie chce tremu bez mrugnięcia okiem zostało wszytsko zrobione tak jak sobie tego zażyczyłam :) A jeżeli chodzi o zaproszenia czy winietki to również bardzo szybko zostały wykonane i to dokładnie tak jak chciałam. WIĘC JA SERDECZNIE POLECAM I SALON JAK I ZAPROSZENIA !!!!