NIE POLECAM (1) Obsługa bardzo nie miła. Byłam w salonie wraz z siostra, która przy... Natalia Polecam (2) To był pierwszy salon, który odwiedziłam i od razu znalazłam tam wymarzoną... Ania Obsługa... (1) Minął już jakiś czas, ale pamiętam doskonale wizytę w tym salonie. Pani -... Ala
Nie Polecam (2) Panie przy pierwszej wizycie bardzo miłe wraz z właścicielką. Jednak kiedy... Wiola Polecam (1) Odwiedzialam kilka salonów w Gdyni i w Gdańsku i muszę przyznać, że tylko... Joanna Nie polecam (2) Przed zakupem sukni wszystko wydawało się być w porządku, duży asortyment,... Emilia Fachowy salon (1) co do cen ... fakt są wyższe ale wybór jest przeogromny ... jeżeli nie masz... Magda M Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam salon Celebrity Bridal w Gdyni. Przed ślubem byłam w kilku... ania n Obsługa do poprawy (1) Salon ma w ofercie piękne sukienki. Do decyzji panny młodej zostaje to czy... Kasia Rewelacyjny Salon i doskonała obsługa (1) Witam parę dobrych lat temu korzystałam z usług salonu i chcialam do niego... obsługa na 6 jedno ale (1) W dniu wyjazdu na wlasny slub zorientowalam sie ze Pani w salonie podmienila... panna mloda Swietny salon-polecam! (1) Jestem byla klientka salonu i moge z cala pewnoscia polecic to miejsce. Salo... Ola Celebrity Bridal (1) Na dzień dzisiejszy nie znam lepszego salonu, gdyby nie koleżanka to pewnie... Aśka Suknie ślubne (1) Ja z kolei dołączam do zadowolonych. Udało mi sie tu wybrać najpiękniejszą... Krystyna23 Polecam ! (1) Bardzo sympatyczne Panie!! Włascicielka z takim poczuciem humoru ze ho ho ! i... Beata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług salonu. Wszystko można było dogadać i umówić... Marta odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kompletny brak profesjonalizmu, odebrałam suknie po tak zwanych... Hanna ODRADZAM! Omijajcie ten salon dużym łukiem!!! (1) (...) Po 1sze będą próbowały Wam wcisnąć każda suknię nie patrząc czy pasuje... Ila lila polecam (1) PAnie poświęcają wystarczająco dużo czasu, pełen profesjonalizm;)Tu wybrałam... well Cherubinek - opinia (1) Ceny bardzo wysokie,duży wybór ładnych, ale b.drogich dodatków, a atmosfera... Cherubinek