Polecam (1) Kupiłam swoją wymarzoną suknię w salonie Celebrity Bridal. Była dokładnie... Ola POLECAMMMM !!!!!!!! (3) Jestem w szoku jak czytam co piszecie..... Obleciałam kilka salonów ale... Ewelina Polecam gorąco (3) W listopadzie udałam się na rajd po salonach z zamiarem poszukiwania swojej... Katarzyna
Kolejne mile spedzone popoludnie (1) A moze jaki klient taka obsluga? Mnie akurat kolejny raz przyjeto bardzo milo... Marta polecam! (1) fantastyczny salon oraz najpiękniejsze suknie jakie widziałam! Jeżeli chodzi... Magdalena Suknie z wileką klasą (1) Oferta niebanalna i niespotykana w innych trójmiejskich salonach. Sama... af Najpiękniejsze suknie ślubne (1) Zdecydowanie salon z najpiękniejszymi sukniami ślubnymi w Trójmieście. Ceny... Katarzyna Nie polecam (1) Ja również korzystałem z tej firmy z rok temu. W pakiecie miałem... Kuliam Najpiękniejsze suknie w trójmieście (1) Jeśli ktoś szuka sukni niebanalnej i ze stylem, to nie ma innego salonu w... lucy Jedyne takie suknie! (1) Suknie tak zachwycające, że trudno od nich oderwać oczy. Koszt zakupu... Mimi polecam ale drogo (1) witam, według mnie salon mógłby być większa suknie bardziej wyeksponowane.... ml