Polecam gorąco
W listopadzie udałam się na rajd po salonach z zamiarem poszukiwania swojej wymarzonej sukni. Znalazłam ją właśnie w salonie Cymbeline ;-). Panie pracujące w salonie są bardzo miłe, zabawne i bardzo komunikatywne. Nigdy nie zdarzyło mi się, aby któraś z Pań miała zły dzień. Każda moja wizyta w salonie była przyjemnością i dzięki nastawieniu pracujących tam Pań czułam się zawsze swobodnie i komfortowo.
Po pierwszej przymiarce suknia została trochę za mało skrócona, ale bez problemu Pani Sandra ją na moją prośbę skróciła, więc nie zgadzam się z opiniami,że salon odmawia wykonania kolejnych poprawek. Należy grzecznie poprosić.
Dziękuję Pani Joannie i Pani Sandrze za uśmiech, miłe słowo i pomoc w wyborze najpiękniejszej sukni ślubnej.
Po pierwszej przymiarce suknia została trochę za mało skrócona, ale bez problemu Pani Sandra ją na moją prośbę skróciła, więc nie zgadzam się z opiniami,że salon odmawia wykonania kolejnych poprawek. Należy grzecznie poprosić.
Dziękuję Pani Joannie i Pani Sandrze za uśmiech, miłe słowo i pomoc w wyborze najpiękniejszej sukni ślubnej.