!POMOCY! - dekoracje kwiatowe - ceny
Laski! Znalazlam fajna kwiaciarnie do obslugi wesela. Po paru tygodniach czekania dostalam w koncu wycene i jestem w szoku. Robilam wycene tylko w jednym miejscu, wiec nie wiem ile inne kwiaciarnie kasuja. Powiedzcie prosze ile Wy placilyscie. W moim pakiecie jest:
Orszak
Wiązanka ślubna dla Panny Młodej x1
Butonierki 3 szt
Druhny - jedna calla z ozdobą x2
Wpinka we włosy dla Panny Młodej x1
Kościół
Ławki - 30 ławek po każdej ze stron, dekoracja co drugą ławkę to 15 szt kompozycji po każdej ze stron
Krzesła Pary Młodej x2
Krzesła Świadków x4
Bukiet przed ołtarzem x1
Kwiaty dla Mam x2
Dostawa, montaż, demontaż dekoracji po ceremonii zaślubin, dowóz wiązanki ślubnej i bukietów dla Mam we wskazane miejsce
Wykorzystany materiał to przede wszystkim biała calla (cantedeskia), satynowe wstązki różnej szerokosci.
W dużej kompozycji przed ołtarzem materiał mieszany tzn. calla, margaretki, eustoma, gladiola, dzwonek irlandzki, zieleń cieta.
Dla Mam : długie róże po 10 szt w wiązance z dodatkami.
Za calosc kwiaciarnia liczy sobie 3300 zl. Mi sie wydaje ze to dosc sporo... A Wam? Generalnie obsluga jest super i dobre rekomendacje, wiec jesli tyle trzeba za dekoracje zaplacic no to trudno, podpisze umowe... Plis laski, pomozcie porada...
Dzieki!
Orszak
Wiązanka ślubna dla Panny Młodej x1
Butonierki 3 szt
Druhny - jedna calla z ozdobą x2
Wpinka we włosy dla Panny Młodej x1
Kościół
Ławki - 30 ławek po każdej ze stron, dekoracja co drugą ławkę to 15 szt kompozycji po każdej ze stron
Krzesła Pary Młodej x2
Krzesła Świadków x4
Bukiet przed ołtarzem x1
Kwiaty dla Mam x2
Dostawa, montaż, demontaż dekoracji po ceremonii zaślubin, dowóz wiązanki ślubnej i bukietów dla Mam we wskazane miejsce
Wykorzystany materiał to przede wszystkim biała calla (cantedeskia), satynowe wstązki różnej szerokosci.
W dużej kompozycji przed ołtarzem materiał mieszany tzn. calla, margaretki, eustoma, gladiola, dzwonek irlandzki, zieleń cieta.
Dla Mam : długie róże po 10 szt w wiązance z dodatkami.
Za calosc kwiaciarnia liczy sobie 3300 zl. Mi sie wydaje ze to dosc sporo... A Wam? Generalnie obsluga jest super i dobre rekomendacje, wiec jesli tyle trzeba za dekoracje zaplacic no to trudno, podpisze umowe... Plis laski, pomozcie porada...
Dzieki!