POMOCY!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
mam takie pytanie czy w waszych hotelach tez placicie jakas kwoe za obsluge czy macie to wliczone w koszta wesela bo my mamy za to zaplacic dodatkowo 1200zl. a nie chce zeby nas przycieli!! blagam niech ktos odpisze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POMOCY!!!

ja nie płace, szybko biegne z odpowiedzia, przeciez to normalne ze ktos musi Was obsługiwac, ponegocjujcie, powiedzcie ze nigdy o tym nie słyszeliscie...
czasami trzeba za sale zapłacic, ale za obsługe... nigdy nie słyszałam

meg

My tez mamy obsluge wliczona w koszty , nic dodatkowo nie płacimy.

twierdza ze za sale nic nie placimy a jedynie za obslugeale 10% od calej kwoty!!!! juz bym wolala zaplacic za sale bo wyszloby taniej:)

a wy w jakich hotelach robicie??

zabek!!!
nie daj się wrobić!!! ja ani za sale ani za obsługe nie płace.
my robimy w Hotelu Sopot, a Wy???

meg

my w muracie w redzie. Slyszalas moze jakies opinie na temat tego hotelu??

:) hej :) ja widziałam płytke z filmem koleżanki która robiła w muracie :) i taty kolega urządzał synowi wesele tam w zeszłym roku, nie wiem jak od strony kuchni to wygląda, ale na filmie jest bardzo ładnie i efektownie, żadna z osób opowiadających nie narzekała :)

hotel jest naprawde piekny i efektowny ale ma bardzo zle opinie podobno za wszystko biora dodatkowe oplaty!!!

A podpisałaś już umowe? Zawsze możesz zmienic hotel...no chyba ze juz sie prawnie do tego zobowiazałas... Jesli nie radze rozejrzec sie za cyzms nowym, skoro na samym poczatku jestes niezadowolona to nie wroze dobrej wspolpracy. No ale powodzenia.

ja robiłam wesele w sopocie w BELFRZE i faktycznie placiłam za obsługe ale 600 zł, ale od razu mi o tym powiedzieli wiec nie bylam zdziwiona moze spróbuj ponegocjować :)) pozdrowionka :)

mozemy jeszcze zmienic zdanie ale niestety zaklepalismy juz orkiestre na 17 wrzesnia i teraz bedzie problem zeby dopasowac hotel.

a my obsługę i salę mamy wliczoną w koszty wesela, ale faktycznie słyszałm, że pobiera się w niektórych lokalach opłaty za obsługę, szatnię czy toalety - grunt żeby wiedzieć o tym przed podpisaniem umowy!!!