Re: POMOCY
my myśleliśmy nad takim rozwiązaniem ale nie wiem czy ono ostatecznie wypali bo mam ciągle obawy i może jednak weźmiemy dja bo nasz zespół nie bardzo by chciał grać dwa dni. W każdym razie w ramach przygotowań moja siostra ściągała kilka dni piosenki i mamy już całą płyte mp3 nagraną, jest oczywiście urocza i przy każdej luźnej imprezie ją puszamy i się śmiejemy bo taka właśnie typowo weselna nam wyszła, raczej stare przeboje. Nie powiem ci dokładnie co mamy bo ja nie mam tej płyty na pewno sporo Krawczyka (przeważnie starego, bo lubimy), po trochu Jantar, Zaucha, Bajm, Niemena, Krajewskiego, Eleni, Frąckowiak, Rodowicz, Rynkowskiego, Gąsowskiego, Wilki, Wodeckiego, ale daliśmy gdzieś nawet piosenkę Boysów i Stachurskiego. aa mamy też Boney M, Demis Russos, Eruption, i takie typu tora tora, la paloma blanca, comment ca va, Piosenki raczej takie które nam się kojarzą ze "starymi czasami" i wogóle takie co lubimy albo goście lubia. Na prawdę nie ma z tym problemów, jak trochę poszukasz to się okaże że jest tego sporo, jeśli oczywiście takie właśnie lubisz bo może chodzi o co innego to wtedy nie wiem, pozdrawiam ciepło.
0
0