POMORSKA - SUPER OŚRODEK
Ośrodek na Pomorskiej jest godny polecenia.Widzę, że jest dużo negatywnych opinii, owszem, może instruktorzy nie każdemu przypadną do gustu, ale przecież nie musimy się ze wszystkimi lubić.Ja osobiście strasznie lubię mojego instruktora pana Andrzeja Ś.Faktycznie, instruktorzy palą, ale bez przesady.Ja sama jestem osobą palącą, ale nigdy pan Andrzej nie palił w samochodzie.Wiedza którą uzyskałam jest pełna,nie miałam zielonego pojęcia o jeżdżeniu, a w ośrodku nauczyłam się tego doskonale. Obsługa jest miła, zawsze dla rozluźnienia atmosfery wolno porozmawiać.W którymś z komentarzy przeczytałam, że nie było parkowań, wątpię w to.Dla mnie był to trudny manewr, ale instruktor zdawał sobie sprawę z moich słabości i dokształcał je. Jeżeli widział, że coś umiałam to leciał dalej z materiałem.Co do wykładów, faktycznie pan tylko dyktuje, ale nie widzę przeszkód, aby zapytać się jeżeli coś jest nie jasne, wszystko zostanie wytłumaczone na pewno.Dla mnie jest to sprawdzona firma i bardzo polecam!Efekty po całym kursie są świetne, nie wolno poddawać się i oceniać instruktora bo coś w zachowaniu komuś nie odpowiada. Trzeba zobaczyć jakie są efekty w jeździe i nauce a dopiero potem oceniać.