juz absolwent - opinia (1) Dzisiaj dowiedziałem się, że OSK przy ul, Pomorskiej przestaje istnieć.... juz absolwent JS - opinia (1) Teoria stała na naprawdę wysokim poziomie. Może niektórym przeszkadza to, że... JS Nie poleam szkoly na pomorskiej (2) Nie polecam szkoły na pomorskiej. Trzeba sie bezwzględnie dopasować do... Roni
PZMOT nie prowadzi szkoleń na PROWO JAZDY NA MOTOR kat A ! (2) Dzwoniąc do nich uzyskałem informację iż nie prowadzą szkoleń na A. To co to... huzi NIE POLECAM - osrodek na Pomorskiej (2) Nie polecam nikomu tej szkoly, sa o wiele lepsze i nawet tansze osrodki w... fernando alonzo POMORSKA - SUPER OŚRODEK (1) Ośrodek na Pomorskiej jest godny polecenia.Widzę, że jest dużo negatywnych... Anonim ;) polecam pana leszka (1) witam zniesmaczona nauka w innej gdyńskiej szkole udałam sie do pzm po... magda POLECAM!!!! (1) bardzo jestem zadowolona z ośrodka na pomorskiej, profesjonalna obsługa,... Mika Duży minus (1) Z żalem piszę, że niestety PZM Gdynia nie jest godny polecenia z uwagi na to,... Slav Proponuję bardzo dokładne sprawdzenie instruktora (1) Mój był polecany przez wiele osób które wcześniej uczył, a u mnie... Przyszły kierowca stoczniowiec były - opinia (1) pozdro dla pana edka po jego lekcjach zdałem za I razem jest tak dobry jak... stoczniowiec były PZMot relikt przeszłości! (1) Podejście typowo post komunistyczne. Pan Rysiu, z którym jeździłam palił... Małgosia POLECAM (1) Jestem w trakcie zdawania i jak narazie nie widzę żadnych negatywnych stron... N. polecam, (1) polecam szkołę z 10-tego Lutego,wszystko dobrze poszło,dobre ceny... Maciej PZM - ul. Pomorska (1) Przyjazna atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Zdałam za pierwszym razem,... Anastazja Polecam wszystkim PZM (1) Witam. Co prawda kurs zrobiłam w innej szkole to dopiero tu zobaczyłam jak... Beata PZM 10 lutego-polecam (1) Polecam te szkołę. Pan od teorii bardzo mily i bardzo fajnie opowiada o tym... Asieńka ZAŁAM (1) Zdałam za 6 razem ale to tylko ze swojej winy bo nie mogłam ogarną pasa ruchu... Anna Szkola ok! (1) uwazam ze szkola jest rewelacyjna wyklady bardzo ciekawe szczegolnie kurs... Mala Mi PZM 10 lutego (1) Bardzo Polecam,a na jazdy polecam szczególnie Mistrza (Pana Leszka) djs