Polecam (1) polecam PZMOT przy 1-go Lutego, miła i sprawna obsługa w sekretariacie, nauka... Karolka Na Pomorskiej eksperci (1) Polecam szczerze. Ceny przeciętne, obsługa uprzejma, cierpliwa i solidnie... Piotr POLECAM Ośrodek na ul. 10-go lutego (1) JESTEM W TRAKCIE NAUCZANIA, ALE MIMO, ŻE NIE WIEM CO CZEKA MNIE JESZCZE NA... MONIA
Pan Rafał S. jest najlepszy!!!!:) (1) na prawde wszystkim tym którzy chodzą na kurs do pzm przy 10 lutego polecam... xxx NAJGORSZA SZKOLKA -NIE POLECAM NIKOMU! PZM GDYNIA, PAN RYSZARDE-ZYCIOWA PORAżKA (1) Moj kurs trwał zalednie 2 miesiace, Na jazdach trafiłam na pana Ryszarda,... NIE ZADOWOLONA. PZM przy ulicy 10 lutego (1) POLECAM! Ośrodek bardzo dobry! Obecnie uczę się w tym ośrodku i jestem bardzo... ania s :-) Najlepszy osrodek!! (1) Jak najbardziej polecam ten osrodek!! A szczegolnie Pana Rysia :) Prawdziwy... Marta G. polecam pzmot 1O lutego (1) zajecia teoretyczne byly bardzo ciekawe, potem na jazdy trafilam do naprawde... marta PZM przy 10 lutego (1) Przed chwilą odebrałam telefon od mojego byłego instruktora z PZM, który... Marta PZM przy 10 lutego (1) Nie polecam tego ośrodka. Kurs trwał 5 miesięcy. Z obowiązkowych 30 godzin... Marta bardzo dobry osrodek szkolenia (1) uczylem sie w nim i mimo tutaj niktorych niepochlebnych opini prostuje... emperor PZM na 10-lutego to jakaś kompletna porażka! (1) Nikomu nie polecam tej szkoły! Zdałem prawko dopiero gdy zmieniłem ośrodek i... niezadowolony a czy ktoś uczył się na 10 lutego?? (1) jakie są wasze opinie o tym ośrodku i o instruktorach? bo w necie nie mogę... Aga PAN ANDRZEJ JEST NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM!!!!!! (1) Uczyłam się jazdy w PZM-ocie na Pomorskiej. Oczywiście z Panem Andrzejem S.... BABA JAGA Szkoła zdecydowanie godna polecenia! - wbrew niektórym opiniom;) (1) Szczerze mówiąc, jestem zaskoczona negatywnymi opiniami na temat... Magda Pmot w Gdyni przy ul Pomorskiej to profesjonalna szkoła (1) Jestem bardzo zadowolona, że ukończyłam właśnie te szkołę a nie inną .Moi... Krystyna Świetna szkoła! (1) Do ośrodka na ul. Pomorskiej trafiłam na dodatkowe jazdy. Jazdy miałam z... Agnieszka Bardzo dobry Ośrodek (1) Witam. Uczyłam się jeżdzić z \"MoimI Instruktorem\" Andrzejem S.- w Ośrodku... ANNA ...do domu z nimi!!!! (1) pzm to najgorszy osrodek do jakiego moglam trafic. instruktor sz.p.... nela