PORAŻKA

OD WEJŚCIA ODECHCIEWA SIĘ JUŻ WSZYSTKIEGO.

ZMAIANA CEN NA ZAWOŁANIE. BYŁEM ZE ZNAJOMYMI NA IMPREZIE, GDZIE ZAWSZE WEJŚCIE JEST ZA 10 ZŁ. TEGO WIECZORU BYŁO DUŻO OBCOKRAJOWCÓW WIĘC PODEJRZEWAM, IZ Z CZYSTEGO PAZERSTWA CENA NAGLE ZOSTAŁA ZMIENIONA NA 20ZŁ. ROZUMIEM WSZYSTKO, ALE TAKICH SYTUACJI NIE POWINNO BYC, A W SZCZEGÓLNOŚCI ŻE CZĘŚĆ Z NAS ZOSTAŁA WPUSZCZONA ZA DYSZE A CZĘŚĆ JUŻ ZA 20-PORAŻKA!!!

SELEKCJA: NIE ROZUMIEM ZAKAZU WSTĘPU W BLUZIE Z KAPTUREM, UWAŻAM ŻE BARDZIEJ NIEBEZPIECZNĄ OSOBĄ JEST PIJANY I NAĆPANY MAŁOLAT!

KIBLE-BRUDNE, ŚMIERDZĄCE, BRAK PAPIERU!

KELNERKI- SNUJĄ SIĘ GDZIEŚ PO SALI TAK ŻE ICH NIE WIDAĆ, A JAK SIĘ O COŚ ZAPYTASZ TO I TAK NIC NIE WIEDZĄ.

BAR- OGÓŁEM OKI, TYLKO TROCHE WIĘCEJ CHĘCI DO ŻYCIA. ROZUMIEM ZE KTOŚ JEST ZMĘCZONY, ALE TAKA PRACA.
PS. SZKŁO MOGŁOBY BYĆ CZYSTE, BO ŚREDNIO PIJE SIE NAWET NAJLEPSZEGO DRINKA W SZKLANCE ZE SZMINKĄ!!!

DJ- NIE JESTEM PEWIEN JAK TO JEST PRAWNIE, ALE CHYBA NIE POWINNO BYĆ POBIERANIA OPŁATY ZA PIOSENKĘ, NO CHYBA ŻE SZANOWNY PAN DJ WYSTAWI MI PARAGON FISKALNY!

OGÓŁEM NIE POLECAM, I LICZE NA TO IŻ W GDYNI POWSTANIE MIEJSCE W KTÓRYM BĘDZIE MOŻNA SIĘ NORMALNIE POBAWIĆ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PORAŻKA

jak Ci się nie podoba na pokładzie to przecież nikt Ciebie nie zmusza do chodzenia akurat do tego klubu. Ja jakoś zawsze się tam dobrze bawię. Selekcjoner naprawdę w porządku a jeśli chodzi Tobie o to, czy wstęp chodzimy tam z kumplami jakoś raz na tydzień i jest na serio spoko. jest za 10 czy 20 zł to jest tak, że w soboty do godziny 22 jest za 10zł a po 22 za 20zł. Jeśli chodzi o bluzy z kapturem. chłopie pomyśl. myślisz, że chodzi w tym o to czy ktoś jest niebezpieczny? chodzi o ogólny wygląd. to nie jest klub dla jakichś dresów. jednak zgodzę się z Tobą co do barmanów. mogliby włożyć trochę więcej entuzjazmu do tego co robią. czasami to nawet strach coś u nich zamówić. kelnerki, ok. trochę się za mało uśmiechają i w sumie racja co do tego że mało je widać na sali, no ale jest na co popatrzeć, szczególnie na taką jedna. no i te kible... masakra! w męskim to aż się odechciewa, podłoga zawsze brudna, mogliby coś z tym zrobić! ale ogólnie to polecam Pokład. tam się na prawdę idzie dobrze zabawić!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2