PORAŻKA
Witam wszystkich i przestrzegam przed tym warsztatem,,omijajcie szerokim łukiem!!!! Pan Rafał,,,szef,scholował moje auto do swojego warsztatu,,przyczyna-nie chciał odpalić przy nowo wsadzonym akumulatorze.Na drugi dzień dzwoni p.Księgowa i informuje mnie,że filtr paliwa-ok,świece-ok,więc szukają dalej usterki i trzeba ich zdaniem robić rorząd,,napinacze,rolki,,,,śmiechu warte..!!!! Nie zgodziłam się na to,w sobotę zabrałam auto,wyrwane lewe lusterko,,auto jak nie paliło tak nie pali,części tzn,pokrywy od rozrządu leżą w kartonie za przednim siedzeniem,,koszt naprawy to 430zł..Dzwonię do szefa w sprawie lusterka,,bezczelnie odrzuca telefony,nie odbiera,wysylam dwa esemesy,także nie odpisuje. Pracownik próbował wydać mi resztę,udało mu się po 20 minutach,,kasa chyba była przeznaczona na tace albo waciki,,po 0,50gr....ŻENADA!!! Ogółem,DROGO,BEZNADZIEJNIE,i BRAK SZACUNKU DLA KLIENTA
A mnie czeka dalsza naprawa,,,zapłaciłam,,tylko nie wiem za co???? Warsztat ten nadaje się do programu 'USTERKA",zrobiłby furrorę.
A mnie czeka dalsza naprawa,,,zapłaciłam,,tylko nie wiem za co???? Warsztat ten nadaje się do programu 'USTERKA",zrobiłby furrorę.