Szybko i sprawnie (1) Wielkie dzięki za pomoc.Trafna diagnoza i szybka naprawa.Polecam rr wszystko ok polecam dobra robota (1) szybko sprawnie koła przechowuje na zime gratis auta zastepcze serwis kół... kazimierz Nie polecam! (1) Partyzancka naprawa maglownicy, która od razu po naprawie zaczęła cieknąć... Łukasz
Dobra naprawa (1) Czytam te opinie i nie mogę uwierzyć! Serwisuję auto w RWJ od lat i nigdy nie... BB Nie polecam (3) Nie polecam. Tak naprawdę sami robia bardzo mało. Przy wielu usługach... nie pojawię sie tam RWJ Autocentum - omijajcie szerokim łukiem!!! (3) Piszę tutaj, ponieważ nie ma tyle miejsca w opinii zakładu :) Sprawa z moim... sadek_86 Nie polecam - drogo i słabo jakościowo (1) Ogólnie nie polecam - obsługa co prawda miła oraz szeroki wachlarz usług -... Sad Nie polecam (2) Byłem tam 2 razy, za każdym razem to samo, 3 razu już nie będzie i wszystkim... K PORAŻKA (1) Witam wszystkich i przestrzegam przed tym warsztatem,,omijajcie szerokim... zrażona klientka beznadzieja:( (3) nie dotrzymują terminów, nie informują mimo iż obiecują, jak sam sie nie... ja Tragedia! (1) warsztat wulkanizacja i pseudo blacharnio lakiernia na jednym stanowisku w... adi polecam (1) Serwisujemy w RWJ samochody firmowe. Zawsze dotrzymują terminów a to dla nas... Piotr Młody - opinia (1) Prawie jak w ASO prawie bo o wiele tańszy a jakość wykonywanych usług taka... Młody Marek - opinia (2) Sprawnie i solidnie. Polecam ten warsztat !!! Marek