PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PO CO PODAJĄ NUMER TEL....SKORO I TAK NIKOMU NIE CHCE SIĘ ODEBRAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1DZWONIĘ OD GODZINY I NIC.....1.1.2013......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację i wyjaśnić to nieporozumienie. Całe zdarzenie jest spowodowane przeciążeniem lini. Ewentualnie, jeśli sygnał wskazuje na zajętą linię, wówczas trwa rozmowa z innym pacjentem. Proszę nam wierzyć, ale odbieramy od Państwa każdy telefon - niestety, jednocześnie możemy rozmawiać tylko z jedną osobą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu

To moze trzeba jeszcze choc jednen lub dwa nr telefonu udostępnić? To prawda bardzo ciężko się dodzwonić, ok 10 min przed zakończeniem rejestracji telefon nie jest odbierany najpierw słychać wolny sygnała za chwilę ktoś rozłącza. Ostatnio dzwoniłam przez kilka godzin non-stop i się nie udało, więc pofatygowałam się z poza granic miasta osobiście aby zapisać dziecko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja próbuję od wczoraj i też zero odzewu.

Ja próbuje dzisiaj i tez jest to samo.

ja jakoś nie mogę zrozumieć tych wszystkich negatywnych opinii, przecież Państwo próbujecie się dodzwonić do rejestracji w przychodni a nie na jakaś ....... infolinie gdzie zatrudnionych jest 100 osób i tylko czeka się na tel, w każdej przychodni jest to samo, nie sądze że ty wynika z jakiejkolwiek opieszałości pracowników tylko z ogromnego natężenia pacjentów- mam tak samo w przychodni rodzinnej i jakoś nie wypisuje im negatywów bo po co !!!, czy tak naprawdę wpływa to na poziom usług oferowanych przez dane placówki - WĄTPIĘ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla odmiany napiszę pozytywną opinię.
Jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza za cierpliwość i pełen profesjonalizm przy badaniu dziecka. Moja mama również korzysta i bardzo sobie chwali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0