PORAŻKA

Temat dostępny też na forum: Sun City
Witam!
Szczerze odradzam korzystanie z tego solarium. Cała ta firma, to jakaś kompletna pomyłka.
Zakupiłam karnet od osoby, która podawała się za przedstawiciela. Karnet, żadna amatorszczyzna - normalny oryginalny karnet z pieczątką firmy. Raz skorzystałam z karnetu, opalałam się 10 min. Kolejnym razem już mi odmówiono argumentując to faktem, że osoba, która sprzedawała karnety, niestety wzięła je, a nie zapłaciła za nie faktury, w związku z czym, klienci, którzy zakupili karnet od owego rzekomego przedstawiciela, niestety ale nie mogą korzystac z usług firmy.
To jakaś kompletna paranoja. To jakby kupic karte ORANGE i nie móc nią naładowac telefonu, bo kiosk nie zapłacił faktury. Oryginalna karta, oryginalna pieczątka, tylko bark płatności i właściciel, który sam to wyprodukował, przerzuca na Ciebie ciężar ścigania jego dłużników.
Właścicielka ....Szanowna Pani - proszę samemu ścigac swoich dłużników, a klientom pozowolic korzystac z tego co się wypuściło na rynek. ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

DO WSZYSTKICH KLIENTÓW:jedyną formą sprzedaży naszych karnetów jest zakup karnetu w solarium.Karnety nie zostały udostępnione do sprzedaży poprzez Akwizytorów ani poprzez sprzedaz internetową,tym bardziej w cenie ok 20 złotych skoro wartość karnetu jest ponad trzy razy taka.Dla wyjaśnienia: Karnety opieczętowane zostały sprzedane firmie która rzekomo zakupiła je dla swoich Pracowników jako upominki,z zastrzeżeniem ,że jeżeli faktura nie zostanie uregulowana w przeciągu dwóch tygodni,wstęp na podstawie tych karnetów zostanie zablokowany,dlatego zostaly one oznakowane pieczątka(karnety zakupione w solarium nie są tak oznakowane).ponieważ firma nie uregulowala płatności ,sprawa została skierowana do Prokuratury z zarzutem wyłudzenia.A Autorkę tego listu proszę o skierowanie sprawy na Policję ,co pomoze mi uzykac od Pani pisemnne potwierdzenie od kogo i gdzie nabyła Pani karnet,gdyz w rozmowie z Panią tej informacji nie otrzymałam a jedynie wymijajacą ,że dostała Pani od Mamy ,skoro tak proszę o pisemnne potwierdzenie Mamy skąd nabyła karnet i od kogo.Jednocześnie pomoże mi Pani w uzyskaniu dowodow świadczących o wyłudzeniu.Jako właściciel firmy nie udzielałam żadnego pelnomocnictwa jakiejkolwiek osobie do sprzedazy karnetów,a kupując od Akwizytora(tym bardziej w cenie trzykrotnie mniejszej niz wartość rynkowa) uważam ,że powinna Pani poprosić o coś takiego lub skontaktować sie z obsługą solarium aby potwierdzić ważność karnetów Jednocześnie proszę wszystkich Klientów o zdroworozsądkowe myślenie,że nie można zakupić karnetu za 20 złoych jeżeli jego wartość rynkowa to 67 złotych.Proszę mieć również świadomość ,że zakup rzeczy pochodzących z wyłudzenia o cenie o wiele niższej niz rynkowa jest paserstwem.W razie wątpliwości proszę o kontakt pod numerem 58 341 33 43 gdzie obsługa solarium odpowie na wszystkie Państwa pytania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0