PORÓD SWISSMED

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Zakładam ten wątek, ponieważ chciałabym poznać opinie kobitek które rodziły w swissmedzie w 2010 roku, oraz tych pań, które planuja tam swój poród. Mam termin na październik , chętnie poczytam cenne info o Waszych doświadczeniach z porodu sn i cc w tym szpitalu.
Poród coraz bliżej a ja na dzień dzisiejszy wyobrażam sobie tylko cc i nie wiem czy nie powinnam zmienić swojego podejścia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PORÓD SWISSMED

Witaj,
19 stycznia 2010 miałam cesarskie cięcie na życzenie w swiss,jestem bardzo zadowolona,maksimum opieki,wszystko dla mamy i dziecka,od podkładów,jednorazowych koszul po pampersy,kremy,zele do myci itd.Polożne anioły,sam pobyt wspominam super,czułam się jak w sanatorium,bo warunki szpitala są naprawdę na wysokim poziomie.
Pan pediatra Cz. dobry lekarz,widać że zna się na tym co robi,sale sprżatna 2x dziennie,jedzenie b.dobre.

Nie mam zastrzezeń,może też dlatego że na oddziale byłam tylko z jedna przyszła mamą,na sali byłam sama,maż mógł zostać tyle ile chciał,z odwiedzającymi tez nie było problemu.
Intymnie,cichutko...
Polecam:)
i gratulujęęęę przyszłej Mamusi!!!

najlepszego dla wszystkich mamusiek!!!

http://forum.trojmiasto.pl/Porod-Swissmed-3-t172218,1,16.html?hl=swissmed#hl

Bardzo dziękuję za linka ;)

Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję olaolenka24,

Raczej nie mam wskazań na cc , co w takiej sytuacji mam zrobić jak zdecyduję sie na cc , czy jak przyniosę tylko od mojej Ginekolog zaświadczenie bez podania konkretnej przyczyny- to wystarczy?

Kiedy udałaś się do swissmedu? Jestem w 31 tyg. to chyba jeszcze trochę za szybko?

Dziękuję i gratuluję mamusi :)

wystarczy zaswiadczenie, zadnych problemow nie robia. Ja tez mialam cc na zyczrenie, przynioslam zaswiadczenie od ortopedy, pytali mnie tylko czy zostaje przy cc czy chce sprobowac normalnie. Wybor mi pozostawli..wiec spoczko :)

najlepiej udac sie po skonczonym 36 tyg na oddzial na pierwsze ktg i zapis na liste.

Tak jak pisze Karola,z cc na zyczenie nie robią problemów,niech Ci Twój gin wystawi skierowanie i juz,ja miałam skierowanie,jako wskazanie mopja gin napisala ze mam wysokie cisnienie,ale nawet na to nie spojrzeli.
Powodzonka;)

I tu masz link -dużo opini o swiss.

http://forum.trojmiasto.pl/Porod-Swissmed-2-t158592,1,16.html?hl=poród w swissmedzie#hl

Ja poszłam w 37 tygodniu pierwszy raz,od razu zrobili mi ktg,wyznaczyli termin cc.

Inne tematy z forum

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (8 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...

Tabletki powiększające piersi (15 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...