Re: PORÓD W REDŁOWIE
Rodziłam w lutym 2010 i na prawde z czystym sumieniem bardzo polecam. Leżałam w szpitalu na patologii miesiac czasu wiec wiem co mówie. Połozne na tym oddziale super, potrafily wesprzec, pocieszyc a nawet i przytulic jak kryzysowy dzien nadszedl ( podziekowania serdeczne w szczególnosci dla Pani Beatki, Małgosi i Oli). Bardzo dobra opieka, reakcja lekarzy w przypadkach ekstremalnych natychmiastowa nawet w nocy.
Co do porodówki - takze rewelacja. Połozne bardzo serdeczne, usmiechniete, bardzo dobre podejscie do krzyczących rodzących hehe. Podczas porodu stawaly na glowie zeby bylo mi jak najwygodniej, starały sie dodawac siły gdy wydawalo mi sie ze juz wiecej jej nie mam - nie mogłam sie nadziękować im po porodzie.
Lekarze - sympatyczni z poczuciem humoru, choć ciężko sie dowiedziec cokolwiek od nich, jak pisałam wczesniej reagowali blyskawicznie gdy cos sie dzialo nie tak z pacjentka czy dzieciatkiem.
Odział położniczy - tez bez wiekszych zastrzeżen. Wyremontowany, polozne w porządku, pomagały, odpowiadaly na pytania. Jedyny mankament to jedna jedyna toaleta na calym oddziale, ale da sie przezyc.
Jak masz jeszcze jakieś pytania to podaje maila mychamk@o2.pl bo pewnie nie zajrzę tu szybko. bardzo chetnie odpowiem na wszystkie watpliwosci.
1
1