PORÓD

Temat dostępny też na forum: Copernicus - Szpital św. Wojciecha
Już na początku ciąży wiedziałam, że chcę urodzić właśnie w Szpitalu "na Zaspie". I muszę przyznać, że nie żałuję podjętej decyzji. W listopadzie urodziłam tu zdrową córeczke :) Jestem mile zaskoczona profesjonalizmem i ludzkim podejściem do pacjenta. Mój poród zakończył się cesarskim cięciem, ale dzięki troskliwej opiece Pań z Oddziału Poporodowego bardzo szybko doszłam do siebie. Całemu personalowi Oddziału pragnę serdecznie podziękować za okazane serce i udany wstęp do karmienia piersią. Szczególnie gorąco pozdrawiam cudowną położną - Panią Ewelinkę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PORÓD

Widziale Pania Ewelinke w akcji i musze powiedziec ze naprawde sie bardzo stara. Zawsze pomoze i zawsze jest usmiechnieta. Oby wiecej bylo takich pielegniarek poloznych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (38 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...