POSZUKUJĘ PRACY - KTO POMOŻE ?? :(

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam,
poszukuje pracy, ale jak wiadomo w dzisiejszych czasach nie jest to latwe
;( Przewaznie jest tak : nie masz znajomosci - nie masz pracy....
Moze tu znajde jakas prace, moze ktos pomoze...

Mam 21 lat, ukończylam Liceum Ekonomiczne i poszukuję pracy w tym kierunku, najchętniej jako pracownik biurowy.Interesuje mnie praca pierwszozmianowa i najlepiej na terenie Gdańska. Jeżeli ktoś wiedziałby o jakimś wolnym etacie, to prosze o kontakt ze mna przez e-mail 20pati@wp.pl będę ogromnie wdzięczna...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POSZUKUJĘ PRACY - KTO POMOŻE ?? :(

ja tez szukam .tak krzycza ze stołków ze sie zmniejszylo bezrobocie a ogloszenia sa albo do roznoszenia ulotek albo na 650 zł,tylko ze to okazuje sie doperio potem.albo wogule jakis inny syf.w urzedzie pracy z tyhc ogloszen to 1/4 to jakas sciema a nastepme nieaktualne a rweszta nie ten kierunek.

popatrzcie tu

http://www.epuls.praca.gov.pl/index.php?setRange=1&apl=gl&woj=22

Ja też szukam pracy a najgorsze jest to, że, mimo, iż, wysyłam Cv na dane stanowisko to odzywają się tylko jako przedstawiciele handlowi nie wiem, po co wtedy wysyłają ogłoszenia na inne stanowiska

cześć dziewczyny
wiem że u mnie w urzedzie poszukują pracowników. Zajrzyjcie na stronę www.wup.gdansk.pl i link praca w urzędzie,
pokazały się tam ostatnio chyba dwa ogłoszenia, zawsze można spróbować
pozdrawiam

dziękuję Wam za odpowiedzi i za pocieszenie, że nie tylko ja mam taki problem... ;( Niestety na żadnym z linków nie znalazłam odpowiedniej oferty dla siebie ale bede tam czesto zaglądac może coś sie trafi

Nie martw sie, ja tez szukam pracy. powysyłałam już mnóstwo ogłoszeń i do paru zakładów sama pozanosiłam i nic. poprostu nie chcą młodych dziewczyn bo się boja, że zaraz w ciąże pozachodzimy albo za małe doświadczenie,ale gdzie mamy je zdobyć skoro nigdzie nas nie chcą :-(

No niestety najchetniej na stanowiska poszukuja mlodych dziewczyn po studiach i najlepiej z kilkuletnim doswiadczeniem w branzy, tylko kiedy te doswiadczenie zdobyc?

Mój wykładowca z PG przysłał nam ostatnio maila o tym, ze jakas firma szuka pracownika (ale z Pruszcza)- tylko to chodzi chyba bardziej o praktyke - chociaz z takimi praktykami tez ronie bywa - ja po mojej zostalam w firmie na stałe:)
a ten mail ponizej, moze komus sie przyda (dostalam go 11.01, nie wiem czy jeszcze aktualne)

>> szukamy w tej chwili na zastępstwo asystenta do działu zakupów. Praca
>> praktycznie od zaraz, co najmniej do września.
>> Ponieważ to praca na pełen etat, w grę wchodzą raczej studenci ostatnich
>> lat.
>> Warunkiem koniecznym jest dobra znajomość języka angielskiego.
>>
>> Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
>> Katarzyna Śliwińska tel. +48 58 7739 739
>> kom. +48 501 97 13 42
>> fax +48 58 7739 797
>> +48 58 7739 798
>>
>>
>> INVESTA sp. z o.o. www.investa.pl
>> ul. Zastawna 27, 83-000 Pruszcz Gdański
>> Polska

ja też obecnie szukam pracy i wiem jak jest ciężko wystartować
mam studia skończone i co z tego jak nikt nie chce bo za mała praktyka ale co tam ja sie nie poddam i teraz walczę o staż:)
dziewczyny do boju damy radę (aaa i ten sam problem młoda mężatka pewnie zaraz w ciążę zajdzie!!! no a z drugiej strony kiedy mam mieć dzieci na starość)

ja moge kogos zatrudnic ale od przyszlego roku i w Szemudzie, 25 km od Gdyni, praca biurowa , angielski biegle.

kamienna ja mieszkam w Bojanie
ale mój anglik raczej nie jest biegły rozumiem większość i sie dogadam ale nie biegły
a od tego roku nikogo nie poszukujesz:)

ja też szukam pracy :(

troche nas jest ale co tam nie można sie poddać:)

Ja też szukam pracy, studia w trakcie (III rok), doświadczenie uważam dość duże, język i obsługe komputera też znam i niestety i naprawdę nie mam pojęcia jaka jest przyczyna, wygurowań co do wynagrodzenia nie mam zbyt dużych a ostatnio często spotykam się z odmową bo mam za duże doświadczenie w pracy biurowej, niezłe co. Coraz częsciej myślę o czymś swoim.

Karolina na stronie firmy Best w Gdyni jest ogłoszenie że potrzebuja sekretarki zarządku. Może tam spróbujesz?? Ach wysłalam ci meila z zapytaniem - otrzymałaś go może??

Mnie to wszystko już rozbraja. Mi mówią, że mam zbyt duże doświadczenie jako przedstawiciel handlowy i do niczego innego się nie nadaję, ale w ogłoszeniach wszędzie jest napisane, że potrzebują osób, które nie mają problemu z nawiązywaniem kontaktów i w ogóle. Już i tak tyle ludzi powyjeżdżało i nie ma, komu pracować a oni jeszcze wybrzydzają to, po co ogłoszenia zamieszczają jak nikt im nie pasuje:(

ciesze sie ze to nie tylko ja bez pracy siedze

wlasciwie to cofam - nie ciesze sie ze nie mamy pracy, to jest tragiczne !!

natomiast podtrzymuje mnei na duchu ze to nie tylko ja jakos nie moge nic trafic

czysta tragedia w tym kraju
:(

dziewczyny spokojnie znajdziemy cos ja uważam że nie bez potrzeby siedzę w domu
dużo sie nauczyłam pochodziłam troche po biurach obył sie człowiek z takimi rozmowami to jest plus
ale mnie też to męczy że nie mam pracy ale sie nie poddaje:)

Ania odpisałam ci, przepraszam ale dopiero teraz sprawdziłam tamtą pocztę. Co do Best - to jest ich chyba 10 ogłoszenie na to stanowisko, już tam byłam jakiś czas temu na rozmowie, laska z działu personalnego która przeprowadza I rozmowę to młoda dziewuszka która panicznie się boi konkurencji, pozatym to praca zmianowa a warunki raczej średnie.

Acha. Widzisz nie wiedziałam. Ja tam tez składałam ale to wtedy było na 1/2 etatu i popołudniami a ja dwa razy w tyg. mam ang. wiec odpadało. A teraz to chyba na cały etat potrzebuja (o zmianach nic nie wiedziałam). Pozdrawiam

Zdaję sobie sprawę, że szukacie pracy w swoim zawodzie i w miare dobrze płatnej. Ale na początek, na start może złapać jakąkolwiek pracę. Dziś bylam w Manhatanie we Wrzeszczu. W kilku sklepach poszukują sprzedawcow. Mysle, ze dobre jest cokolwiek na początek, a jak sie juz ma jakąs prace, to wtedy szukać lepszej. Może nie mam racji, ale takie jest moje zdanie.

Dziewczyny ja zaczełam od zleconej w mojej firmie po jakims czasie dostałam umowe o prace ale na pół etetau
nie mówie ze było łatwo bo kasa mała ale jakos to przetrwałam
a teraz mam cały eteta, kierownicze stanowisko i jestem szczesliwa

Jesteśmy jedną z czołowych firm na polskim rynku usług finansowych, ekspertem w dziedzinie usług obrotu i zarządzania zagrożonymi wierzytelnościami, twórcą jednego z pierwszych na rynku Funduszu Sekurytyzacyjnego. Obsługujemy największe banki działające na terytorium Polski a swoją ofertę kierujemy przede wszystkim do podmiotów gospodarczych świadczących usługi na masową skalę. W swoich działaniach gwarantujemy wysoką efektywność, dopasowanie rozwiązań do procedur i wymagań klientów, poszanowanie zasad prawa i współżycia społecznego. Best S.A. od 1997 roku notowana jest na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie.
Planując intensywny rozwój poszukujemy osób na stanowisko:

OSOBY DO TELEFONICZNEJ OBSŁUGI BAZ DANYCH
Praca na zlecenie
Do zadań osób zatrudnionych na powyższym stanowisku należeć będzie ustalanie i weryfikacja informacji zawartych w bazach danych oraz nawiązywanie pierwszego kontaktu telefonicznego z dłużnikami. Praca na umowę zlecenie.

Wymagania:
 wykształcenie minimum średnie, mile widziani studenci,
 komunikatywność i asertywność,
 dyspozycyjność,
 dodatkowym atutem będzie doświadczenie w pracy w call center.

Oferujemy:
 pracę w młodym zespole,
 dostęp do nowoczesnych narzędzi i technologii,
 możliwość zatrudnienia na umowę o pracę w charakterze windykatora telefonicznego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji zawierającej CV oraz list motywacyjny wraz z klauzulą o przetwarzaniu danych osobowych na adres:
BEST S.A.
ul. Morska 59
81-323 Gdynia
lub: praca.ccn@best.com.pl
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.
Więcej informacji na stronie www.best.com.pl

dziweczyny, popatrzcie na www.usc.gov.pl - czasami zdarzają sie naprawde fajne ogloszenia.

czesc dziewczyny,
znam firme, ktora poszukuje asystenki do spraw importu. Osoba musi dobrze znac jezyk angielski ze wzgledu na codzienny wspolprace z zargranicznymi firmami, tak by bez problemow sie dogadywala i pisala.Poza tym znajomosc obslugi komputera,ale tylko programy: word, outlook, excel. Ma byc to osoba komunikatywna i ze tak powiem kumata;-) W zwiazku z tym ze jest to stanowisko asystenki i uczennicy wynagrodzenie nie bedzie wysokie, ale apropos tej sprawy kazda wiadomo ma swoje wymagania i musi sie nimi kierowac. Uwazam ze jest to dobra oferta dla osoby ktora chce sie uczyc logistyki, transportu i spedycji lub zaczyna studiowac ten kierunek, bylaby to dobra praktyka na przyszlosc.
miejsce pracy: gdynia redłowo
dla zainteresowanych gg:8684262

pozdrawiam;-)

nikt nie mówi od razu o wielkich kokosach ale chce człowiek zacząć chociaż pracę z jakimi kolwiek widokami na przyszłość:)

Dziewczyny,

u mnie w firmie jest duża rotacja ludzi - oto oferty

http://www.hestia.pl/sigeh/servlet/www.SIG_TopicServlet?EM=2421&TOP_ID=1503&PR=19

wypełnijcie formularz rekrutacyjny i może coś się uda. Ja tak zaczęłam, a teraz od 2 lata mam pracę na pełnym etacie.

dobry pomysł
w razie czego trzeba będzie zmienić branżę

u mnie w pracy (ubezpieczenia) moze było by zlecenie - na poczatek oczywiscie, a pozniej podejrzewam ze umowa :) wszystkie 5 tak zaczynałyśmy, wiecej informacji moge podac na meila jak któraś chce, tylko piszczie na meila jak cos, bo tu moge nie przeczytac :)

trzymam za Was kciuki!! do niedawna podzielałam Wasz los a teraz już ciężko pracuję
nie poddawajcie się!!

poszukuja ludzi od Eurobanku !! Ja sama odrzucialm ich propozycje, bo znalazlam cos innego !! Warto sprobowac ,wejdzcie na ich strone :)

muszę koleżance powiedzieć bo ona w banku poszukuje:)

Asystentka Prezesa Zarządu

Centrum Promocji Sp. z o.o. Agencja Doradztwa Personalnego poszukuje dla swojego klienta-polskiej firmy produkcyjnej branży elektronicznej o ustabilizowanej pozycji rynkowej ( produkcja ukierunkowana na rynki UE) kandydatek na stanowisko: Asystentka Prezesa Zarządu. Miejsce pracy: Gdańsk. Wymagania: -wykształcenie wyższe (preferowane prawo i administracja) -bardzo dobra znajomość j. angielskiego oraz języka niemieckiego -biegła obsługa komputera (Word, Excel, Power Point) -samodzielność, inicjatywa, dobra organizacja pracy, komunikatywność, otwartość na doskonalenie własnych kwalifikacji oraz zdobywanie nowych doświadczeń, umiejętność współpracy w zespole -doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem Kontakt: Zainteresowane kandydatki prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres: Centrum Promocji Sp. z o.o. Agencja Doradztwa Personalnego ul. Saperów 8/1, 80-431 Gdańsk tel. (058) 341-65-82 E-mail: centr-prom@gdansk.supermedia.pl Prosimy również o załączenie w CV oświadczenia: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w niniejszej ofercie pracy w celu realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dn. 29.08.1997 r., DzU nr 133, poz. 883.

Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Centrum Promocji Sp. z o.o. Agencja Doradztwa Personalnego

Miasto: 80-431 Gdańsk

Ulica: Saperów 8/1

E-mail: centr-prom@gdansk.supermedia.pl

Tel./fax: (0-58) 341 65 82

Dział Sprzedaży Coca-Cola HBC Polska Sp. z o.o. Filia w Gdyni
poszukuje kandydatów na stanowisko:

Asystentka Dyrektora Regionu

Ref. 24GD173

Podstawowe zadania na stanowisku:

przygotowanie i organizacja wydarzeń w regionie takich jak: spotkania i konferencje,
przygotowanie raportów związanych z działalnością w regionie,
odpowiadzialność za prawidłową dokumentację wewnętrzną i zewnętrzną, obsługę korespondencji, katalogowanie dokumentów,
odpowiedzialność za dokumentację kadrowo-płacową,
przygotowanie korespondencji niezbędnej do działalności przełożonego,
tłumaczenia dokumentów,
przygotowywanie materiałów oraz prezentacji,
kontakty z dostawcami (zaopatrzenie biur, kantyna).

Od kandydatów na powyższe stanowisko oczekujemy:

wykształcenia wyższego,
min. 2 lata doświadczenia w pracy asystenckiej w firmie FMCG,
znajomości obsługi komputera (MS Office) oraz łatwość w opanowywaniu nowych programów,
dobra znajomości języka angielskiego w mowie i piśmie,
umiejętności zarządzania czasem oraz planowania i organizacji pracy,
umiejętności korzystania z danych finansowych oraz świadomości kosztowej.

Zainteresowane osoby zapraszamy do zarejestrowania się w naszej bazie na stronie https://praca.cchbc.pl.

Jest to preferowana przez nas forma przyjmowania zgłoszeń.

Coca-Cola HBC Polska Sp. z o.o.
Filia Gdynia
ul. Hutnicza 44
81-035 Gdynia
fax: (58) 667-10-02

Uprzejmie informujemy, że odpowiemy wyłącznie na wybrane oferty. Pozostałym kandydatom bardzo dziękujemy za zainteresowanie.
Prosimy o dopisanie na swojej ofercie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych DZ. Ust. Nr 133 poz. 883)

Asystent Działu Sprzedaży
nr ref.: AS/01
miejsce pracy: Łęgowo k/Gdańska

Nasze oczekiwania:

wykształcenie wyższe ekonomiczne,
znajomość języka angielskiego,
dobra obsługa komputera: pakiet MsOffice (Excel, Word),
zaangażowanie i dobra organizacja pracy,
dokładność, pracowitość i obowiązkowość,
samodzielność i własna inicjatywa.

W zamian oferujemy:

interesującą pracę w dużej firmie,
możliwość rozwoju zawodowego, szkolenia.

CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy
przesłać pocztą elektroniczną w ciągu 14 dni
z podaniem numeru referencyjnego „AS/01”
na adres e-mail: praca@tan-viet.com.pl

Zastrzegamy sobie możliwość odpowiedzenia jedynie na wybrane oferty pracy.

http://www.tan-viet.com.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883)”.

Firma Corleonis sp. z o.o.
zajmująca się sprzedażą, wynajmem i serwisowaniem żurawi wieżowych
zatrudni na stanowiskach:
przedstawiciel handlowy
Wymagania:
doświadczenie w branży budowlanej min. dwa lata
wysokie umiejętności negocjacyjne i sprzedażowe
prawo jazdy kat. B
umiejętność analizowania rynku budowlanego
bezpośredni kontakt z dotychczasowymi klientami i pozyskiwanie nowych
pracownik do działu logistyki
Wymagania:
doświadczenie w pracy w dziale logistyki min. dwa lata
biegła znajomość pakietu MS Office, w tym szczególnie Excel
znajomość języka angielskiego lub niemieckiego mile widziana
umiejętność organizowania transportów krajowych i zagranicznych
Oferujemy:
umowę o pracę
pracę w młodym zespole
możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
Aplikacje ze zdjęciem prosimy kierować na adres:
m.hennig@corleonis.pl,
z dopiskiem CV.LOGISTYKA lub CV.DZIAŁ HANDLOWY

http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=151

http://www.pracuj.pl/

http://www.hrk.pl/

itd...Nie prościej? Na cholerę kopiować ogłoszenia?

łatwiej choc czasami człowiek może coś przegapić:)

a ja wlasnie siedze i probuje sie zmusic do pisania listow motywacyjnych - szczerze ich niecierpie

wyslalam juz 3
ale ogloszen kolo komputera jeszcze lezy sporawy
:(

oby chociaz moja praca nie poszla na marne

ja szukałabym po internecie ,nie jest łatwo ale ofert pracy jest sporo