PRAWDA O AGNES

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Szyłam sukienke w Agnes. Wszystko było dobrze - może dlatego że ja jestem perfekcjonistką i wiele poprawiali przerabiali tak długo aż byłam zadowolona. Na koniec czułam się szczęśliwa że mam taką sukienkę jak chciałam więc dane kwiaty i czekoladki dla pań w podziękowaniu.
W dwa dni po ślubie czyli 26,07 oddałam do nich sukiene do czyszczenia. Byłam tam wiele razy ale nie była jeszcze gotowa do odebrania. Dziś tj 23,08 dostałam ją. W domku rozpakowałam a ona BRUDNA!!! Tak jak ją oddałam w takim samym stanie odebrałam. I nikt mi nie powie że tego nie dało się wyczyścić. Bardzo na nią uważałam więc zabrudzeń było niewiele - miała zostać odświeżona a tu nic nie zrobione a kasa wzięta. Do tego oddano mi inne koło - połamane i podarte!!!
SKANDAL!!! JUTRO IDE TAM Z AWANTURĄ!!! Nie oddawajcie tam dziewczyny sukienek do czyszczenia, szkoda nerwów. Troszczą się o klientki do chwili jak się zapłaci za sukiene potem już nie. Przykro mi bardzo z tego powodu. Zawiodłam się!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRAWDA O AGNES

Niestety to było do przewidzenia..zawsze odradzano mi ten salon..w kazdej kwestji... dlatego wybrałam inny..

Abra, szkoda, że nie sprawdziłaś od razu, na miejscu przy odbiorze, jak potraktowali Twoją kieckę:(((

Mnie dokladnie potraktowali w ten sam sposob a tyle slyszalam o nich niepochlebnych opini , i nie posluchalam a teraz moge sobie zalowac . Madry polak po szkodzie . pozdr.

Przeciez to jest przereklamowany salon , od dawna wiadomo , ze jest do bani , tylko jakos nikt w to nie chcial uwierzyc , chyba metraz salonu przeslonil co niektorym cala reszte.

Szyją mi nową halkę :) dół sukienki poprawią a gorsetu nie trzeba bo świeżutki... do odbioru w sobote więc jak odbiore to napisze.
Ale wszystkie zażalenia dotyczą czyszczenia bo szycia absolutnie, uszyta perfekcyjnie i przepięknie. Ważne jest to by przy kupowaniu sukienki nie dopasowywali gorsetu już uszytego lecz by szyli indywidualnie z miary z płótna... to tak na marginesie.

Ja jestem bardzo zadowolona z Salonu Agnes w 100% (chociaż po przeczytanych opiniach na forum miałam duże obawy i zastanawiałam się nad wycofaniem - zaliczke zaplaciłam wcześniej) Odebrałam sukienkę taką jaką chciałam i w określonym terminie. Każde moje uwagi co do poprawek były uwzględnione, Panie sympatyczne i dyskretne.
Zamówiłam tam również drugi gorset do sukienki wieczorowej.
Jeżeli chodzi o szycie to mogę szczerze polecić, nie mogę się wypowiadać na temat czyszczenia bo nie oddawałam tam sukienki.
Pzdr

PS Każdemu odpowiada co innego i każdy zwraca uwagę na co innego