PRAWO JAZDY

WITAM MAM TAI PROBLEM TZN NIE WIEM CZY TO PROBLEM ALE NURTUJE MNIE TAKA SPRAWA....WCZORAJ ZDAWALAM EGZ NA PRAWKO EGZAMINATOR KAWAŁ NIE POWIEM CZEGO WSZYSTKO Z ŁASKĄ ITD...OK DAŁ SZANSE NA PARKOWANIU BO JAKOŚ NIE ZA DOBRZE MI WYCHODZIŁO.POJEŻDZILISMY PO MIESCIE KILKA BŁEDÓW ALE BEZ PRZESIADKI NA MIEJSCE PASAŻERA..WRÓCILIŚMY DO PORDU ON NA ODCHODNE POMRÓCZAŁ COŚ POD NOSEM I WYSZEDŁ Z AUTA JAKBY GO COŚ OPAŻYŁO...NIE ZROZUMIAŁĄM CO POWEIDZIAŁ ALE WRECZYŁ MI PAPIER Z WYNIKIEM BYLE JAK ZAPISANYM NIBY POZYTYWNY ALE SŁABO NAPISANE BARDZIEJ WYGLADA TO JAK JAKIS SZLACZEK JAK MOJA CÓRA W PRZEDSZKOLU RYSUJE..I TU PYTANIE...CZY MOZE BYĆ TAK ŻE NIE ZALICZYŁ MI EGZ JAKO POZYTYWNY I BYLE JAK NAPISAŁ ZEBYM NIE WIDZIAŁA CO TAM JEST? I CZY MOŻE TAK BYĆ ZE OZYTYWNIE MI NA WYDRUKU NAPISAŁ A W RZECZYWISTOŚĆI MAM NIE ZDANY EGZAMIN CO ZA TYM IDZIE ŻE NEGATYWNY? KURCZE NO NIE MOGE PRZEZ TO SPAĆ..BŁAGAM..POMÓZCIE..PYTANIE JEST POWAŻNE NIE ZBYM COS ZMYSLAŁA...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PRAWO JAZDY

Aska, a czy nie lepiej zadzwonic do PORD'u i zapytac. Przeciez to nie tajemnica, czy kursant zdal, czy nie... Ja bym juz to wiedzial, po powrocie do PORD. No chyba, ze Ty lubisz taki masochizm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba ci sie coś popiep....o
Odpowiedź sobie na pytanie czy umiesz bezpiecznie prowadzić samochód?a potem zadzwoń do pordu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli egzamin jest zdany, egzaminator nie wręcza żadnego kwitu, jeśli niezaliczony dostajesz bodajże kartkę na następny egzamin. Tak słyszałam. Nie wiem, miałam przyjemność zdać od razu. Poza tym - jak się nie jest czegoś pewnym, po to ma się głos, żeby zapytać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja po zdanym egzaminie dostałam "na pamiątkę" kartkę formatu A5. ale jakieś 2 lata temu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

oczywiscie ze dostajesz na pamiatke arkusz z przebiegu egzaminu czy to negatywny czy pozytywny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdawałam ponad 8 late temu, nic nie dostałam, jedynie poinformowano mnie o pozytywnym wyniku, więc może coś się zmieniło od tego czasu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdawałam prawko w grudniu i dostałam kartkę a4 z wynikiem pozytywnym :-)

jak 10 lat temu zdawałem to ja dałem papier egzaminatorowi

Ja po zdanym też nie dostałam żadnej kartki-2 lata temu.

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

muza na dziś (786 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Punki z Zabianki (18 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...