PRAWO

Moi mili, nie polecam tej uczelni a w szczególności studiowania na kierunku Prawo, zdecydowanie odradzam! Wybierzcie inną uczelnie lub inny kierunek ale nie WSAiB. Kadra beznadziejna. Panie z dziekanatu nie są pomocne np. Pani T.... Wykładowcy idą pod górkę studentom. Nic się nie da załatwić. Kompletnie nic! Liczy się tylko kasa, kasa,kasa... materialiści. Jak już spóźnisz się z wpłatą czesnego to masz odsetki.. Wykładwcy tam siedzą jakby musieli... Zero uśmiechu na ich twarzach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PRAWO

no co Ty mówisz?? Poza tym chcę Ci powiedzieć, że jeśli chodzi o osoby pracujące w dziekanatach, czy sekretariatach z reguły nie cieszą się zbyt dobrymi opiniami, na wszystkich uczelniach, nie tylko prywatnych, ale też państwowych, co do czesnego to wiesz powiem Ci, że mam kolegę, który studiował na państwowej uczelni, ale zaocznie i jak się spóźnił z wpłatą to go wykreślali z listy studentów, a ponowne wpisanie na listę kosztowało go sporo pieniędzy. Co do wykładowców hmm nie gniewaj się, ale oni powinni uczyć, a nie uśmiechać się do studentów. Dla mnie ta uczelnia jest dobra, bo to nie chodzi o to, żeby traktowali Cię, jak księżniczkę tylko, żeby czegoś nauczyli, to jest dla mnie najważniejsze na studiach, a nie to, czy wykładowca będzie się do mnie uśmiechał czy nie ;) ja nie mam zastrzeżeń do tej uczelni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

oj dziewczyno mylisz sie.......................
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj jak czytam to wszystko to się lekko dziwię w zasadzie ciężko, żeby było idealnie i nieważne jaka to jest uczelnia. Poza tym o WSAiB ja słyszałam sporo pozytywnych opinii i sporo ludzi sobie chwali tę uczelnię. A poza tym myślę, że na państwowych wcale nie jest lepiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3