PROBLEM Z SUKNIĄ!!! pomocy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Na razie nie będę sie rozpisywać, bo musze się z tym przespać, ale na chwile obecną potrzebuje info gdzie mogę wypozyczyć suknię na 11 września. Względnie uszyć i ja kupić. ale do 1400zł.
Właśnie się dowiedziałam, że nie mam sukni na ślub, wiec chyba rozumiecie.
Do 11 września mało czasu, chciałabym trafić na fachowców, którzy mnie nie wyrolują!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PROBLEM Z SUKNIĄ!!! pomocy

O rany...co się stało z tą poprzednią suknią??Niestety nie potrafię Ci pomóc bo nie orientowałam się w cenach wypożyczania sukien :(

Boze współczuje..A próbowałaś w mariettcie?? Ale chyba masz mało czasu niewiem czy przez 10 dni ktos uszyje ci sukienke..

Ja moge ci ewentualnie odsprzedac swoja ale niewiem czy ci sie podobała juz kiedys wysłałam ci zdjecie??

anez, to podeślij, bo juz nie pamiętam. Ja mam rozmiar 36-38, wzrost 162cm.

Co sie stało z poprzednia? Właśnie się dowiedziałam, że nie można jej przerobić, bo pózniej jej nie wypożyczą. Dowiedizałam się, że mam nietypowe wymiary i jestem niska.

Kurde, jutro mnie czeka objazdówka po salonach.
Może uszyję, ale nie może być droga. tylko ze ja juz nie mam pomyslu poza tym, ze musi być snieżnobiała i mieć ramiaczka

i jeszcze pytanko - gdize można jechać poza Mariettą? Tyle słyszę o Agnes, ale gdzie to jest???

Agnes jest na tej samej ulicy co Marietta tyle ,ze na samej górze..Ja bedziesz jechała Władysława czwartego to po lewej na górze pisze duzymi literami Agnes..Zobaczysz napewno..tam tez jest camelia i farage

dzięki bardzo!

Sproboj w mariecie ale w tym salonie na samym dole , bo na Wladyslawa sa dwa salony , nie wiem jak teraz ,ale w zeszlym tygodniu byla znizka na kazda suknie 500 zl (wypzedaz letniej kolekcji) moja kosztowala 1100 zl. razem z halka , ceny raczej nie przekraczaly 1300zl. Powodzenia.

mati, dziękuję za radę. Czyli to będzie ten pierwszy salon jadąc od Gdańska?

spróbuj w salonie na 3 maja po prawej stronie przed 10 lutego ja w zeszłym roku znalazłam tam suknię ślubną na 8 dni przez ślubem może i tobie się poszczęści powodzenia

Dzisiaj dodałam swoja suknie do ogloszeń mozesz ja przymierzyc mieszkam w wrzeszczu 36 to tez moj rozmiar a ta mozna skrocic swoja chce sprzedac za 1100 z kompletem dodatkow i wyprana jak nowa zobacz zdjecia, z moim nickiem na trojmiasto z 01.19. Powodzenia.

Ja mam w kolorze ekri jest z*******a - cena do ustalenia .

Cytrusowa - pierwsza marietta jest po lewej stronie jadac od Gdanska i tam jest najwiekszy wybor , natomiast nie znam kwesti cen , wiem natomiast , ze mozesz sobie wypozyczyc nowa suknie praktycznie z kazdego modelu no i jest w czym wybierac . ja wlasnie nad ta opcja sie zastanawialam , ale panie podpowiedzialy mi , ze w tym drugim salonie (na samym dole tej ulicy) jest wlasnie taka znizka , no i skusilam sie , chociaz slub mam dopiero w styczniu. Mysle , ze rozsadniej bedzie jak zajzysz tu i tu i przede wszystkim przedstaw swoj problem to ci pomoga. Zycze powodzenia i udanego wyboru (( nie zalamuj sie , wszystko bedzie ok.))..

ale jaja, wspolczuje
sprobuj rog Miszewskiego i Grunwaldzkiej, tam jest salon suknii
z punktu widznia czlowieka patrzacego z boku wynika, ze nie szyj - nie dasz rady czasowo- skup sie na gotowych i wypozyczalniach
pzdr

cytrusowa!!moja siostra wypozycza suknie z salonu beauty we wrzeszcze na grunwaldzkiej niedaleko slowackiego!!goraco polecam!!suknie -wypozyczenie od 500naprawde piekne) do 900, gora 1000 zlotych!1pojedz tam a nie pozalujesz!!!!

collin - suknia śliczna, ale ja potrzebuję śnieżnobiałą. I nie zmienię tego, bo wszystkie dodatki są kupione:-(

O 11 wybieram sie do Gdyni w objazd - zacznę od mariety. mam nadzieję, że się uda coś znalezc. I albo kupię, albo wypożyczę.
dzięki Wam sedrecznie za pomoc.

A jak juz znajdę, to Wam wszystko opiszę na temat salonu, w którym 10 dni przed ślubem szefowa powiedziała, że nie ma sukni.

Ta sprawa musi być opisana! ku przestrodze!!!

Wysłałam Ci zdjataka jabys chciała..Niewiem co prawda jaka sukienke oczekujesz..Ale ??

wysłałam Ci na priv adresy krawcowych i adresy gdzie możesz jeszcze pojechać do salonów
trzymam kciuki

Dziewczyny - dzięki Wam wszystkim za rady.
Znalazłam suknie w Agnes - bez problemu. I wpyożyczam na 11 września. Będzie mnie to kosztować 900zł (czyli tyle, ile na to przeznaczyłam) plus 200 zł kaucji.
Obsługa przemiła.
Dodam, że spódnica i gorset są z dwóch różnych modeli - mieszanie nie stanowi problemu

Cytrusowa:nie lepiej by było od kogoś odkupić suknię?Kobitki ogłaszają się z pięknymi sukniami( np. mandarynka) na 3 mieście i całkiem nie drogo,a zmniejszenie czy skrócenie to parę groszy kosztuje.
Powodzenia i życzę stalowych nerwów!!!

Gratuluję i bardzo się cieszę :)

moja sukienka do wglądu na

www.naszewesele.republika.pl

zapraszam, moze się spodoba
agata

Bardzo sie ciesze ze znalazłas sukienke..

mowilam wam dziewczyny ze cytrusowa to chodzacy problem

lidia, wyluzuj, tak?

Lidia ty jestes problemem w tej chwili

cytrusowa wspołczuje ale od razu tez gratuluje moze przez poblemy przed slubem omina cie w dzien slubu ...ja ubierajac sie do kosciola na pół godziny przed ceremonia dowiedzialam sie ze ni emam pasa do ponczoch bo pani która nam pomagała wrzycila kartoniki do ogniska chcac posprzatac a w srodku był mój pas.....nie musze chyba dodawac ze dostam histerii...:))) powodzenia w dniu slubu:)))

asia, dzięki serdecznie. no to faktycznie miałaś przeboje. ale wszystko jeszcze przede mną:-)