Adam - opinia (1) Wizyta przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Jedno z niewielu miejsc, gdzie... Adam Nat - opinia (1) Pani doktor traktuje pacjentów jakby jej przeszkadzali,aby tylko odbębnić... Nat Ocena usług (1) Skandaliczne podejście do pacjenta , Pani doktor każe chodzić po dodatkowe... Tomasz Galik
Małgorzata - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa w miłej atmosferze. Polecam. Małgorzata Kurs ratownictwa (2) Serdecznie polecam kurs ratownictwa medycznego organizowany przez firmę... Agnieszka i Tomek Zadowolona (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Badania można wykonać szybko,... Agnieszka firma godna polecenia (1) Bardzo sprawna komunikacja, dogodne terminy i lokalizacja. Sprawnie i... Katarzyna polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa pacjent od początku do końca :) seatech Polecamy (1) Jako zakład pracy współpracujemy z Zakładem Medycyny Pracy "Promeda" od kilku... Z.U.P. ORSZAK Zadowolony (1) Jakiś czas temu miałem robione badanie na prawo jazdy. Jestem zachwycony... Andrzej LA MANCHA (1) Badanie i wywiad przebiegły szybko i w miłej atmosferze. Pełen... Justyna Jakubowska Profesjonalna firma godna polecenia (1) Z usług firmy Promeda korzystam od 2015 i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli.... Zofia Weiss Krzysztof - opinia (1) Pomimo wielu badań specjalistycznych jakie wymaga zawód kierowcy w kat.D,... Krzysztof Polecam (1) Byłam dziś na badaniach, Panie bardzo miłe i kompetentne. Czas oczekiwania... Mnika