Przegląd gwarancyjny NISSAN (1) Szczerze polecam Promotor . Obsługa kulturalna,przegląd samochodu rzeletny... Elżbieta - ZASPA po raz kolejny polecam (1) mają do wyboru ASO KMJ Kaszubowscy w Gdańsku do obsługi Nissana na gwarancji... Paweł polecam (3) Polecam Promotora. Są zdecydowanie bardziej kulturalnymi ludźmi niż... Paweł
polecam (1) Polecam wszystkim posiadaczom Nissana serwisować auto właśnie w PROMotor (...) zbyszek Polecam (1) Polecam usługa bardzo skomplikowana wykona bardzo szybko żaden serwis nie... ANNA Serwis przed majówką (1) oddałem do przeglądu przed majówką, zrobili mi klimę bo nie było czynnika i... Jan Krzysztof Jestem zadowolony (1) chyba nic dodać nic ująć. Serwisuję mojego Qashqai'a u nich od nowości, nigdy... Zyggy QASHOAI NE ............. (1) JESTEM ZADOWOLONA .Auto sprawdzono od A do Z.W ramach gwarancji zostały... DANUTA Przegląd Pathfindera (1) O dziwo przyjeli mnie bez kolejki! W jeden dzień miałem załatwiony przegląd i... Pathfinder Partacze - nie polecam !!! (1) Partacze - nie polecam !!! Tomasz Gruntownie (1) Auto sprawdzone gruntownie. Diagnosta SPRAWDZIŁ hamulce i wszystko inne.... Ania T.