PROSZĘ TYLKO O KULTURE OSOBISTĄ PANIE TOMKU !
JAK TO JEST ŻE ŻYJEMY W XI w. a nie moge w spokoju kupic gruponu i iść na zajęcia bo szef argonautu pan tomek nie będzie sobie przychodził na wyznaczone przez niego godziny w gruponie bym mogła sie zapisać łaskawie na zajęcia- a jak mi się coś nie podoba to nie musze być jego klientką! oczywiście nie będe- sprawe zgłosiłam gruponowi jak się dowiedziałam o dziwo -NIEJESTEM PIERWSZĄ OSOBĄ KTÓREJ CHAMSTO PANA TOMKA URAZIŁO-a grupon bez problemów załatwi mi zwrot- powiem tak chodziłam w inne miejsca do dziewczyn prowadzących zajęcia- i są naprawde rewelacyjne- nierozumiem czemu tylko osoba która prowadzi usługi- nie ma za grosz kultury- uważam że co do języka- którego nie wymienie- jakim słyszałam że posługuje się PAN TOMEK moja opinia nie jest bezczelna lecz mam dość starszych Panów którzy mają siebie za Bogów-
człowieku (PANIE TOMKU) ile razy jeszcze będziesz musiał to usłyszeć-
ZMIEŃ PODEJŚCIE BO 3-miasto jest małe i wszystko się roznosi- słyszałam o tobie straszne rzeczy a dziś do tego sama musiałam się przekonać !
człowieku (PANIE TOMKU) ile razy jeszcze będziesz musiał to usłyszeć-
ZMIEŃ PODEJŚCIE BO 3-miasto jest małe i wszystko się roznosi- słyszałam o tobie straszne rzeczy a dziś do tego sama musiałam się przekonać !