Cześć dziewczyny.Rozpoczęłam przygotoania do ślubu.Obecnie poszukuję kamerzysty.Proszę Was o pomoc.
00
Re: PROSZę O NAMIARY NA KAMERZYSTóW
tonya
(18 lat temu)
a jaka masz date? masz juz sale? to dopsize cie do liosty :)) ja mam groszka ;))
www.videogroszek.pl :)) polecam ;))
00
ślimac
(18 lat temu)
A wpisalas sie juz na nasza liste? :> Ja Ci nic nie polece, bo sama jeszcze nie wiem :)
00
hannah2008
(18 lat temu)
Salę mamy na razie wstępnie zarezerwowaną , ale jeszcze nie jesteśmy do końca pewni czy to TO:-) a termin to 28 czerwca.
00
hannah2008
(18 lat temu)
Nie wpisałam sie na listę jeszcze.
00
tonya
(18 lat temu)
ja cie juz kochana wpisalam ;))
00
tonya
(18 lat temu)
a jaka sale? moze cos wiemy na jej temat? :)) luknij na liste 2008 tam duzo babek wzielo Groszka na kamerzyste :P ale was jest na tego 28 czerwca! co to za wyjatkowa data!!
00
ślimac
(18 lat temu)
To juz sie czuj wpisana, bo pewnie Tonya sie tym zajmie od razu ;)
00
hannah2008
(18 lat temu)
dziekuje.Zadzwonie do Groszka , ale prosze też o inne namiary.Jak będziemy na 100%zdecydowani na salę to napiszę.
00
selena
(18 lat temu)
ja tez polecam groszka, ale nie wiem czy on przypadkowo juz nie jest zajety.Ja np juz mam zaliczke wplacona na czerwiec....a ze twoja data jest bardzo popularna :) wiec mozesz miec problem :)
00
fela
(18 lat temu)
www.filmart.pl
00
Ilokam
(18 lat temu)
www.foto-kasia.prv.pl. Oni zajmują sie zarówno fotografowaniem jak i kamerą - zdjęcia dostępne na stronie. Sa nie drodzy. Do mnie przyjechali do domu zapoznać mnie z ofertą i zdecydowałąm się na nich. Za foto od przygotowań po wesele i tak samo kamera płace 1500 zł.