PRZEDSZKOLE MORENA

Witam wszystkich!
Proszę o opinie na temat przedszkoli na Morenie - angielskiego na Czecha i Kolorowego w Matemblewie? Wybieram pomiędzy nimi i nie wiem które lepsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRZEDSZKOLE MORENA

up up

Ja też chętnie się podłączę:) A jakie są ceny jednego i drugiego wiesz?

mieszkałam nad przedszkolem na morenie ,panie przedszkolanki bardzo miłe,mojej kolezanki dzieci tam chodziły i bardzo dobrze nauczyły sie angielskiego dziecko mieszka teraz za granica i wlepiej dogaduje sie tam niz rodzice,sa tam panie ,a przynajmniej były co caly czas mowily do dzieci tylko po angielsku,dwa lata temu kosztowało 500 zł.za miesiac

A od jakiego wieku przyjmują tam dzieci?

Co do cen i wieku!
Cena przedszkola angielskiego około 570 za miesiąc plus jedzenie pewnie też około 150-170 za miesiąc.
Cena przedszkola w Matemblewie jest 950 za miesiąc ze wszytkim łącznie z jedzeniem - innych ukrytych kosztów nie ma. W tym jest wszystko wszelakie wyjścia wyjazdy angielski codziennie i inne zajęcia na miejscu. Do tego angielskiego to cięzko się dostać :((
Rozpoczęłam watek bo słyszałam ostatnio różne opinie ne temat tego angielskiego - jedna taka że te najlepsze panie poprzechodziły do tego w Matemblewie ... Może jest ktoś kogo dzieci chodzą do tych przedszkoli - proszę o opinie

Nie polecam Przedszkola na Czecha. Program i zalozenia sa dobre ale brak tam dobrej kadry pedagogicznej z doswiadczeniem.
Wszystkie nauczycielki sa mlode i nie doswiadczone. Nie radza sobie z dziecmi i popelniaja wiele bledow wychowawczych co niekorzystnie odbija sie na dzieciach. Rodzice maja tam duzo do powiedzenia, ale brak dyrektora pedagogicznego z prawdziwego zdarzenia powoduje, ze cele wychowawcze tej placowki zostaly rozmyte i pozostala to tylko przechowalnia.

witam Na MORENIE JEST jeszcze jedno przedszkole
na MIGOWSKIEJ 26. POZDRAWIAM.

Ja również polecam przedszkole na Morenie KRÓLESTWO FANTAZJI, naprawde super miejsce, cały piękny i przystosowany dom do dyspozycji dzieci, przyjazna atmosfera i indywidualne podejście do Dzieci, zajęcia dodatkowe w cenie i przemiły personel. Ja POLECAM!!!!

O znam to przedszkole. Moje dziecko do niego chodzi a jestem bardzo wybredna i już zmieniałam przedszkola wielokrotnie - ale z tego Królestwa Fantazji jestem bardzo zadowolona i podpisałam już umowę na nowy rok. Jaś ładnie się rozwija, a niestety miałam z nim problemy natury wychowawczej, program bardzo interesujący, a panie przemiłe :-)

Polecam przedszkole w Wrzeszczu Lew Leon na Uphagena. Nowe z językiem angielskim, super atmosfera. Na morenie nie chciałam zapisywać dziecka do klubiku ze względu na opinie tego typu placówek (przechowalnie). Pozdrawiam Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Przedszkole w Wrzeszczu - Lew Leon (http://www.pjll.pl Fantastyczne podejście do mojej małej. Od razu mam dziecko bliżej pracy jakby coś się działo. Dziewczynka nawet w weekend chce tam pujść.. Poecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje dziecko chodzi do "Cudownej Krainy" na Warneńskiej 7G - też przedszkole z językiem angielskim. Na forum wyrażałam już opinię. Inne mamy także. Piszę, ponieważ może nie wiesz, że takie jest. W tym roku będą się także rozbudowywać. Gorąco polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0