PRZESTROGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
KOCHANI. CHCE WAS OSTRZEC, ZBLIZA SIE MAJ WIEC CZAS KOMUNI SWIETYCH I IMPREZ A TAKZE WESEL. BLAGAM WAS NIEWYNAJMUJCIE SALI NA ZAKOPIANSKIEJ W GDANSKU.BAR SMAKOSZ BYLA STOLOWKA STOCZNI.MIALAM TAM WESELE!BYLO OKROPNIE.KELNERKI RUSZALY SIE JAK MYCHY W SMOLE,NIEWIEDZIALY GDZIE SIE ZAPALA SWIATLO GDY KAMERZYSTA JE O TO POPROSIŁ, TORT NASZ TORT WESELNY, KTORY MIAL WJECHAC O 24 BYL OWSZEM ALE PO 24 I TO WNIESIONO GO NA SALE GDY NAS NA NIEJ NIE BYLO, POTRAWY NA STOL WNOSZONO W DLUGICH ODSTEPACH I TO ZIMNE,OSZUKANO NAS Z ALKOHOLEM, PODCZAS WESELA OCHRANIALA SALE I BUDYNEK OCHRONA, ALE CHYBA WIDAC NIESKOTECZNIE PONIEWAZ OKRADZIONO 1 Z GOSCI Z KURTKI I TOREBKI, I JUZ WIECEJ NIE CHCE WAM PISAC, BO MI SERCE PEKA.POZDRAWIAM I PROSZE STRZEZCIE SIE....... ZNIESMACZONA Pani Mloda. :-((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRZESTROGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przykro mi Asiunia !!! ;-( ale zniszczyli Ci Twoj najwazniejszy dzien w zyciu! Co za niezoragnizowana ekipa !!!

Dziekujemy, ze ostrzegasz! Pozdrawiam ;-)

na każdym weselu mogą zdażyć się nie smaczne sytuacje, tego się po prostu nie przewidzi... a że ktoś został okradziony to poprostu jest gapą.
Ja byłam tam na weselu i było całkiem dobrze, jeżeli ktoś jest przewrażliwiony to przeczepi się do byle drobiazgu...

wypraszam sobie abys nazywala osobe ktorej nie znasz gapa!!niewydaje mi sie zeby na takie okolicznosciowe imprezy trzyba bylo isc z perspektywa przewrazliwienia i ciaglego spogladania na torebke czy kurtke!! zamiast sie bawic.to nie byla podrzedna dyskoteka na ktorej trzeba uwazac na swoj dobytek!zreszta w ogole w glowie mi sie to nie miesci bo ja niebywam na takich! a skoro Ty bylas w tym miejscu na weselu to chwala Ci za to.moze i bylo fajnie.nieprzecze,ale chce ustrzec innych przed KATASTROFA!bo mimo iz minelo 6 mc od mojego slubu, nadal dochodza mnie sluchy o nieprofesjonalizmie tegoz ze miejsca.pozdrawiam

Współczuję zepsutego wesela. Moja koleżanka, która cały czas nie może przeboleć swojego nieudanego przyjęcia, zawsze się jednak pociesza, że jest za to bardzo szczęśliwą meżątką. I to jest tak na prawde ważne, więc przyjmij najlepsze życzenia.

ja bym ich do sądu podał

owszem moj zwiazek jest udany i ciesze sie z tego niesamowicie, ale niechcialabym aby ktos musial przezywac to samo co ja.to byl chwyt ponizej pasa.moglabym opowiedziec o Panu....X ....dlugo. pozdrawiam Asia