Sebastian - ocena (1) Polecam serdecznie Naprawa licznika audi a6c5 Pan konkretny nie naciaga na... Sebastian Marian - opinia (1) Ogarnia tylko proste, typowe usterki, sterownik musiałem wysłać w "Polskę" i... Marian Kermit - opinia (1) Byłem z samochodem mojego syna (Clio) usterka sensora air bag została... Kermit
Fachowiec godny polecenia (1) Polecam, fachowa obsługa, skuteczna naprawa. Ryszard Polecam (1) Obsluga profesjonalna. Jestem bardziej zadowolony niz myslalem. Polecam. r2200 Polecam. (1) Focus II - naprawa licznika ekspresowa (15 minut) i skuteczna. Polecam. qwerty Kia sportage (1) Szybko tanio profesjonalnie zdecydowanie Polecam Marcin Audi A 3 2002 r naprawa zegarów (1) Rzetelna i fachowa obsługa, szybko i sprawnie naprawiony wyświetlacz, oraz... Marek Naprawa licznika samochodowego (1) Bardzo sprawna i rzetelna usługa Andrzej Polecam! (1) Trudno było znaleźć osobę, która od razu wiedziała w czym leży problem.... Marek Profesjonalnie wykonana usługa (1) Długo szukałam kogoś kto naprawi mój licznik, Pan Paweł bez mrugnięcia okiem... Kasia Polecam (1) Miły koleś, profesjonalny, czas trwania usługi max 15 minut. Warto. Mazda 6 licznik E-39 (1) licznik został naprawiony przez p.Pawła szybko i profesjonalnie no i cena... Wilk - Kwidzyn zegary (1) Fachowa i precyzyjna obsługa, szybka naprawa:) jestem bardzo zadowolony z... Adi Polecam każdemu (1) Duża wiedza techniczna, szeroki zakres usług (specjalizacja elektryka i... Janusz PEPIS - opinia (1) SUPER FIRMA RZECZY NIEMOŻLIWE ZAŁATWIAJĄ OD REKI NA CUDA TRZEBA POCZEKAĆ... PEPIS PEŁEN PROFESJONALIZM (1) PUNKTUALNI,SOLIDNI,NIEZAWODNI,STARANNI!!! ROBERT TRAGEDIA - nie polecam zdecydowanie (1) Masakra , cienias . Auto skończyło w serwisie 3 dni zabawy . Chłop nie do... bmw usługa na 7pkt (1) Wszystko przebiegło zawodowo. Pozdrawiam iza