PU PUk czy ktos jest w Gminie

Drogi dojazdowe tragedia. A gmina co na to. Halo to już wiosna. Prosimy o normalne drogi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PU PUk czy ktos jest w Gminie

od jutra rozwijamy asfalt.... a gdzie Pan konkretnie sobie zyczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogownictwo, melioracja Tel. 676 - 44 - 34

Proszę numer telefonu do gminy.
Zadzwonić i powiedzieć o co chodzi. Urzędnicy gminni na forum nie wchodzą.
Wiem że rozwalone drogi denerwują,dlatego trzeba do nich dzwonić i ich cisnąć aby coś się zaczeło dziać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wchodzą na forum bo prawda boli, bo nie wszyscy potrafią obsługiwać internet. Czasami mam wrażenie że tacy jak ,,życzliwy" żółć wyssali z mlekiem matki. Współczuje bo twój świat musi być ponury.

.

Henio.ale co ty do mnie teraz pijesz? Podałem numer i zachęcam do dzwonienia do gminy i naciskania na nich.

Myślisz że mnie nie denerwują rozwalone drogi?Wkurzają okrutnie i mam chęć zamówić 5 wywrotek pisachu i wysypać im pod urząd.

Nie do ciebie SDS, tylko do ,,zyczliwego". Twój wpis jest jak najbardziej ok. I doskonale go zrozumiałem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okej,przepraszam za reakcje, źle zrozumiałem.

skoro stac cie na 5 wywrotek piachu to wysyp na swojej drodze i problem dziurawych drog masz zalatwiony...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jedźcie ul. Św. Józefa, na odcinku od skrzyżowania z ul. Bojana do mostka na Kaczej. Koleiny są tak głębokie, że taksówka - Audi- którą jechalam zawiesiła się, koła kręciły się w miejscu i tylko dzięki trzem Panom Hermanom- zawsze niezawodni i chętni pomóc - wielkie dzięki, to kierowca by w ogóle nie wyjechał.A ile błota zebrał, wstyd takim samochodem jeździć.,
Jak to zmienić abyśmy przestali tkwić cofnięci cywilizacyjnie. Może coś wspólnie zrobimy. Gmina nie udźwignie tego problemu.Co to za zapyzialstwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W innych rejonach - szemud i okolice gmina jakoś mogła dźwigać za poprzedniego wójta.

To tylko wskazówka, że na spotkaniu z kandydatem na wójta trzeba go mocno przeegzaminować i zadbać o zaprotokołowanie obietnic. Te niewatpliwie będa składane.

to moze ktos z bojana powinien wystartowac na wujta?

życzliwy, wysyp wywrotke piachu w te największe błota, powodzenia Tobie życzę i twojemu pojazdowi:)

Jednak na drogi to trzeba wysypywać tłuczeń,albo zeskrobany asfalt.

Inne tematy z forum

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...