Bystry - ocena (1) Bystry tylko z nazwy. Nic poza tym. Bystry Ryszard - opinia (1) Ustaliłem termin.Przyjechałem na Wileńską 49. Zostawiłem pojazd. Odebrałem... Ryszard Witam (2) Witam. na warsztat przyjechałem z polecenia. zleciłem naprawe hamulców... Paweł
Super (1) Volvo S80 naprawili szybko jakiś stycznik swiateł czy coś w serwisie Volvo... Tomasz Polecam (1) Polecam !!! Nie zawiodłem się. Usterka znaleziona i naprawiona :) Marcin Jeden z lepszych warsztatów w Gdańsku (1) Polecam warsztat, ponieważ miałem okazje skorzystania z usług Pana Andrzeja.... Tomasz Zadowolony! (2) Szybka naprawa w przystępnej cenie. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam! Łukasz Bardzo polecam (2) Jeden z najlepszych warsztatów w mieście! Miałam kłopot z przełącznikiem... Ewa Warsztat (2) Zdecydowanie nie polecam tego warsztatu, za byle jaką drobnostkę zostaniecie... Grek Paweł - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, polecam!! Paweł Super !! (1) Bardzo sprawna naprawa w przystepnej cenie, uczciwa obsługa i wszystko... roccogdansk