Zdecydowanie polecam (1) Polecam każdemu kto ma problem z akumulatorem lub tak mu się wydaje. To... Gustaw Rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolony! Poziom obsługi, wiedza i doświadczenie na... Kierowca nora (1) "Pan poczeka w samochodzie, zawołam pana" Chcę obejrzeć asortyment: "a to pan... kierowca Hyundaia Coupe
Bardzo polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Szeroki wybór akumulatorów.... Tomek Super ! (1) szybko, sprawnie i fachowo :-) Peugeot Najlepszy fachowiec w Gdańsku (1) Pełen profesjonalizm i świetne podejście do klienta. Można za darmo sprawdzić... Marcin Łabczyński Patryk - opinia (1) Profesjonalny i fachowy sklep. Szybka diagnoza przyczyny niedzialania... Patryk mistrzostwo (1) "Szóstak" i tyle. Mały punkt na Morenie, ale łatwo znaleźć. Pan obsługujący... Tomek Polecam (1) Profesjonalnie, szybko, niedrogo - czego chciec wiecej?? Tom Zakup akumulatora (1) Bardzo dobra i fachowa obsługa. Pan sprzedawca nie dość, że służył fachową... Dawid Akumulator (1) Bardzo dobra obsługa,szybka wymiana,dobre ceny.Gorąco polecam. Zbyszek Trudno trafić, ale warto poszukać (1) Bardziej to bowiem Rakoczego aniżeli Jaśkowa Dolina; dość, że od Rakoczego... JFP