Rewelacja (1) Pan Michał to prawdziwy fachowiec w swej pracy. Wymienił mi zdezelowane koło... Paweł Profeska (1) ten gość naprawdę wie o czym mówi i co robi. bez naciągania i wymyślania... Jarek Sopot Geniusz rowerowy (1) Z roweru który umierał zrobił żyletę która tnie powietrze jak F16. Gorąco... Daniel K
Nie owijac w bawełne - konkretny fachowiec (1) Pan Michał przeprowadzil remont mojego rowerku, wszystko elegancko zrobione ,... Michał Chw...... Polecam (1) Zawsze doradzi, czasami trzeba się upomnieć, żeby zapłacić. Bardzo pozytywne... anonimowy Jest ok (1) trafiłem do tego serwisu po przeczytaniu opisów na tym portalu. Nie kłamały,... seed Ola - opinia (1) Wczoraj zajechałam po pracy sprawdzić co z moim rowerem bo coś mi stukało,... Ola Dla mnie bomba! (1) Nowy punkt serwisowy do którego nie trafiłem jednak przypadkiem. Pana Michała... Damian Jeżyk Pan Michał jest już dobrze znany w śród miłośników jednośladów (1) Pan Michał jest już dobrze znany w śród miłośników jednośladów.Od dawna... Marek