PULMONOLOG dr Agnieszka Kozakiewicz-Mogilska i dr Grzegorz Kuchta - zna ich ktoś?

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Szukam jakiejkolwiek opinii o tych lekarzach, bo w necie coś słabo. Może ktoś z Was lub Waszej rodziny był bądź leczył się u nich. Będę wdzięczna za wszelkie opinie i sugestie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PULMONOLOG dr Agnieszka Kozakiewicz-Mogilska i dr Grzegorz Kuchta - zna ich ktoś?

hopka, może ktoś wie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PULMONOLOG dr Agnieszka Kozakiewicz-Mogilska i dr Grzegorz Kuchta - zna ich ktoś?

podbijam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja znam dr Kuchte, chodzę już jakiś czas do niego i mogę polecić. Bardzo miły i sympatyczny lekarz, jeden minus to nie ma wizyt na konkretną godzinę (przynajmniej w przychodni na Dąbrowie) tylko dr przyjmuje od do więc nieraz można się naczekać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję Lollipop :)

ktoś jeszcze?

Re: pulmonolog dr Agnieszka Kozakiewicz-Mogilska i dr Grzegorz Kuchta - zna ich ktoś?

Leczę się u Niej po ostrym Covidzie. Chodziliśmy razem do szkoły. Super lekarz

Inne tematy z forum

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...