Pacjent Testowy - opinia
Leczylem jeden zab u p. P.. W mniej wiecej tym samym czasie bylem jeszcze na wizycie w gabinecie stomatologicznym na Fieldorfa (2 razy) i raz na Partyzantow. W Eurodent zalozono mi plombe na jeden zab. Na poczatku p.P. zrobil na mnie dobre wrazenie: b.mily i kontaktowy. Pierwszy zgrzyt nastapil, gdy p. P. stwierdzil, ze mam 5 zebow do leczenia. Zdziwilo mnie to bardzo, bo niespelna miesiac wczesniej, na wizycie w gabinecie na Fieldorfa, stwierdzono, ze mam tylko 2 ubytki. Pan P. zachecal mnie do kolejnej wizyty, gdzie mialbym miec leczone 2 zeby za jednym razem. Pozniej bylem w Kryspin-dent i jeszcze raz na Fieldorfa i obaj stomatolodzy orzekli, ze 3 zeby wskazane przez P. sa zdrowe i nie nalezy ich ruszać!!! Pan P. zalozyl mi jedna plombe. Niestety po pewnym czasie, zab zaczal mnie coraz mocniej boleć. W książeczce zdrowia Eurodentu, ktora otrzymalem, jest napisane, ze w razie bólów tego zęba, wymagane jest leczenie kanałowe. Na Fieldorfa zrobiono mi zdjecie punktowe bolacego zeba i wyszlo, ze plomba zostala zle zalozona (jest jakas plamka) a zab nie kwalifikuje sie do leczenia kanalowego!!!