Paczki-prezenty od pelargos

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Mam pytanie Czy dostałyście w ciąży dwie paczki od swoich ginekologów,potem w szpitalu po porodzie dwa pudełka,a następnie w Przychodni kiedy jest szczepienie maluszka paczka mam 5 miesięcy i ostatnia mam 12 miesięcy?Te paczki są darmowe z próbkami i książeczkami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Paczki-prezenty od pelargos

ja dostałam tylko dwie walizeczki :) w szpitalu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też tylko w szpitalu, ale rodziłam 3 lata temu.

absolutnie nic nie dostałamw przychodni pewnie pielęgniary dla siebie biorą hahahah

Ja również dostałam tylko dwie w szpitalu.

w szpitalu dostałam 3 paczki

jak urodziłam Nadie to w szpitalu dwa kartoniki dostałam. Próbek książeczek .teraz jak urodziłam Oliwke to ulotke dostałam tylko :)

W szpitalu dwie paczki z próbkami

od ginekologa jak narazie nic nie dostałam...

Dziewczyny sprawdzcie na stronie www.abcciazy jakie należą się Wam paczki i pytajcie o nie.Ja w ciąży zapytałam o paczkę chłopiec czy dziewczynka na połówkowym usg muszą Wam dac.Niestety te dwie paczki w Przychodni na szczepieniu nie dali.

a ja nie dostałam nic ani w ciąży, ani w szpitalu, ani na w szczepieniu Maluszka

tylko od gina 2 paczki nic wiecej

ja tez nic

kobiety wy sie cieszcie bo te ktore dostaly to penwie wypelnily ankietke w szpitalu to potem sa nekane telefonami telemarkting za ta mala paczuszke ma sie przesr.... do tego momentu do poki ma sie ten nr telefonu

Ja dostałam w szpitalu dwie paczki, u ginekologa 2 albo 3 z butelką aventu, próbkami kosmetyków itd
Teraz pocztą dostałam paczkę z Hipa

Do mnie nikt nie dzwonił,zresztą zawsze nawet przy różnych konkursach podaje się dane i telefon i wtedy też mogą dzwonic.
Można zadzwonic do Nestle,Bobowity i przysyłają próbki i inne gadżety np.ramka na zdjęcie dziecka,albo teczka na dokumenty.

ja dostalam w gina reklamowke z drobiazgami jakies broszury probki czapeczke i lapki nie draki a w szpitalu chyba z cztery duze kartony iezko bylo ie nam zabrac moj partner dostal nawet zaestaw do golenia mach3 turbosporo tego bylo a na szczepieniach kontrolnych zero

Dokładnie tak!!! Bierzcie sobie pudełeczka, ale nie podajcie żadnych danych, bo będziecie żałować. JA zawsze pytam, jak do mnie dzwonią skąd mają mój numer, i ZAWSZE otrzymuję informację, że od formy Pelagros.

Ale czym Wy się tak podniecacie? To paczka pełna ulotek. Na czym Wam tak zależy? Żeby potem dostawać masę telefonów od firm które kupiły Wasze dane kontaktowe? Chcecie potem kilka razy w tygodniu być zmuszane do kupowania maszynek do golenia lub badziewnych płyt CD z jakimiś przyrodniczymi filmami?? Tutaj chodzi o marketing Waszym kosztem a nie obdarowywanie Was prezentami! Litości, kobiety, zastanówcie się.

Ja niedostałam zadnych paczek z próbkami, ani ulotkami

2 lata temu dostałam dwa kartoniki w szpitalu w jednym były skarpetki,tona ulotek ,próbka proszku do prania i naklejka do auta,w drugiej,próbka płynu do prania,maszynka gillette i też tona książecZek i ulotek,a w tym roku też dostałam dwa kartoniki,w jednym butelka wody,karta zniżkowa do apteki dbam o zdrowie czy jakos tak (kupa zamieszania z tym,bo w ulotce napisane wypełnić i dać pani w aptece żeby aktywowała ,a to wcale nie tak ) i ulotki ,a w drugiej tylko woda ,proszek i ulotki.Wysłałam jedną ankietę 2 lata temu ,następne w lipcu br.i nikt nie dzwoni,nie pisze ani nie przysyła pomimo że napisane że próbki będą przysyłać ,i nic cisza,w ciąży co wizytę dostawałam torbę pełną gazet,ulotek ze 2 razy się zdażyło maluńki sudocrem ,i raz maszynka ,gazety ogólnie z przed 2 miesięcy były i jedna z aktualną datą jaka była to ..... "Witalność po czterdziestce" :)

To typowy marketing, nie chodzi tutaj o Wasze (Nasze dobro) a tylko o sprzedawanie potem Waszych (Naszych) danych osobowych innym firmom. Oni Wam dają pudełko ulotek (a my wyobrażamy sobie, że to prezent dla nas) Potem kolejne lata otrzymujemy masę telefonów z firm nie powiązanych, próbujących nam sprzedać golarki, płyty CD i inne barachło "Made in China" Jeśli już bierzecie te pudełka pełne ulotek, bo wyobrażacie sobie (tak jak ja 2 lata temu) że to upominek, to chociaż nie podawajcie swoich danych osobowych, bo nie opędzicie się potem od telefonów i prób wciskania różnorakich produktów. Pelagros nie robi nic innego jak odsprzedaje te podstępnie wyciągnięte od nas dane innym podmiotom w celach marketingowych.

Ja rodzilam 19 pazdziernika i dostalam tylko dwa pudeleczka w szpitalu,od ginekologa nic a na szczepieniu jeszcze nie bylam.Pozdrawiam:))

dokładnie- jak tylko wróciąm do domu z tymi paczkami ze szpitala tak już rawie 2 lata męczą mnie telefonami czy chcę bieliznę,ksiązki, ubezpieczenie;domu, dziecka, siebie itp..a ja już jestem tak wkurzona, ze od razu pytam skąd mają moje dane proszę od razu o ich wykreślenie z ich bazy danych i informuję, że nie chcę od nich nic nawet za darmo ale jak już muszą z kimś pogadać to ewentualnie mogę wysłuchać!

zawsze można "pomylić" się podając nr telefonu... albo żeby nie utrudniać życia przypadkowej osobie (o tym innym numerze) podać jakiś stary nr telefonu

Wysyłaliście już może kiedyś paczki do Anglii? Czy rzeczywiście można dopiąć wszystkie formalności online?

to nie ten wątek

Inne tematy z forum

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...