Cukiernia Pączuś

Cukiernie i piekarnie

Gdynia, Świętojańska 18

Dawson - ocena (1) Bardzo dobre i świeże pączki Dawson MichalB - opinia (1) Kultowe na mapie slodkosci miejsce, tam trzeba isc, postac wkolejce popatrzec... MichalB Polecam (1) Bardzo dobre, pączki, babeczki z serem ... Polecam Piotr i Marzena z Wrocławia Piotr
Polecam dobrze i pysznie (1) Smaczne i z reguły jeszcze ciepłe Dziubis Mężczyzna - opinia (1) Super obsługa, pyszne pączku, duży wybór i super smaki Mężczyzna Kiedys OK (2) Kiedys byli OK, to *byly* rewelacyjne jakosciwo produkty. Dzis sama chemia -... Amwaln Obsluga z PRL (4) Krepa pani jest bardzo niezadowolona ze swojej pracy i nie omieszkala dac nam... Andy tłusty czwartek (1) TO chyba jakiś żart żeby w tłusty czwartek były 3 rodzaje pączków masakra.... siwy MNIAM MNIAM A PACZUS TYLKO JEDEN! (2) wlasnie pobrudzilam klawiature nadzieniem z paczusia:D paczki zawsze pyszne... Ania Juli - opinia (1) Nigdy i nigdzie nie jadlam tak dobrych paczkow. Zawsze pytam, ktore sa... Juli Pączuś nr 1 (1) Jestem klientem od wielu lat i zmiana miejsca w żadnym stopniu nie wpłynęła... Mariusz Ania - opinia (2) Pączuś zmienił lokal i nie tylko. W tłusty czwartek kupowalam pączki i były... Ania pogorszenie... (1) Pączki z Pączusia zawsze były puszyste, świeże i pyszne! Dzisiaj po raz... m. Pychota! (1) Pol godziny stania na zewnatrz, 15 minut wewnatrz. ale paczki pachnace,... agi Gorace, slodkie i smaczne! (1) dla mnie smaczniejszych paczków nie ma i obojętnie ile razy skuszę się na nie... smakosz :-) pączuś do Gdańska !!!! (1) czasem kolega mi przywozi z Gdyni... ciągle Mu marudzę ! A więc postulat mój... martys pati - opinia (1) wszystko wszystko potwierdzammm mmmmm :) pati Prawdziwe pyszności!! (1) Niesamowite pączki, rogale i ciastka - zawsze ciepłe, świeżutkie (robią się... Daniello