Pada śnieg ;)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy to prawda, że w Gdyni pada śnieg ?? właśnie mi koleżanka napisala, która pracuje na Władyslawa IV, że pada śnieg, ale może tylko tak żartuje, bo wie jak ważna jest dla mnie teraz pogoda ;))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pada śnieg ;)

w Gdańsku też!!! widzę za oknem!

Co za zadymka, grad.

o mój Boże, ja chyba zaraz umrę.........................................za tydzień mam ślub, no przepraszam, za 1,5 tyg. a tu śnieg pada ????
oszaleję............idę kupić sobie biały kożuch ;))

Spokojnie Nacheba - z tydzień będzie piękne slońce i zielone listki na drzewach ;-)

W Wejherowie drobne płatki padały, ale najważniejsze jest to że jest bardzo zimno.

dzieki za słowa pocieszenia, ja slyszalam na poczatku rok ze majowka ma byc upalna, wiec sie ucieszylam......a tu teraz raptem na tydzien przed sniezek sobie pada, extra hihihi............ale coz, bedzie co wspominac......a zreszta wszystkie kolezanki "juz po" mowia ze i tak w ten dzien niczego sie nie czuje, niczego nie pamieta itp. wiec ja pewnie nie bede kojarzyla ze wlasnie dzieci lepia sobie na podwórku balwana ;)))

Witch! słońce ma być już w tą sobotę!! ja sobie wypraszam żeby dopiero za tydzień:(((( niech mnie ktoś przytuli;(
mam jakieś tam bolerko, ale cieniutkie a poza tym mi się nie podoba, chcę mieć odkryte ramiona:(

a śniegu na razie nie widziałam, a okna mam na WładysławaIV...
słoneczko proszę Cię ładnie, wyjrzyj zza chmurek..

Klondinka, to ja sie stresuje tym sniegiem, a Ty masz za 3 dzionki......
ojeju wspólczuję...........ale myslę, że to tylko taka zabłąkana śniegowa chmurka przelatywała nad trójmiastem, a teraz juz tylko słonko będzie ;))
ale nawet jakby co to się Klondinka nie przejmuj........śnieg to też fajna sprawa ;)

u mnie już słoneczko świeci ;-) ale i tak najważniejsze że w tym dniu za rękę będzie mnie trzymało moje kochane Słoneczko i będzie sie do mnie ciepło i promiennie uśmiechał ;-) żadna pogoda mi nie straszna ... ;)!!!

@--)----

Nacheba, a gdzie masz ślub?

Oj padal, padal... Dzieciaki w szoku byly i powstawaly z lawek :))))
Mam nadzieje ze to chwilowy wybryk natury i na Wasze sluby juz bedzie ladnie :)