Herbata (1) Kawiarnia na uboczu, ładny wystój, miła obsługa, jednak nie polecam odwiedzać... Liczi Jest klimacik (1) W Julce spędziliśmy z moim chłopakiem bardzo udany wieczór przy kawie z... Monia Piękne miejsce (1) Spędziłem tam idealny wieczór, choć bardzo krótki. Obsługa była bardzo miła,... Dawid
Super klimat jak w "dawnym" Sopocie (1) Julka wywarła na mnie niesamowite wrażenie, a trafiłem do niej przypadkiem.... Jakub W. Perełka ukryta w bocznej uliczce (1) Gdyby nie to, ze któregoś dnia przechodziłam uliczką nie wiedziałabym, ze... Mieszkanka Sopotu polecam!! Julka Cafe (1) Dopiero co okryliśmy Julkę - mają pyszną kawę z różą i białą czekoladą -... Aga Miłe miejsce na uboczu (1) To miłe miejsce na uboczu. Jeśli komuś nie zależy na "wyświetlaniu" się w... AntyPancia Super pierogi (1) Jedliśmy pierogi już w wielu miejscach, jednak Julkowe przewyższają smakiem... Marek NAJLEPSZE PIEROGI W TRÓJMIEŚCIE ! (1) Do Julki trafiłam z rodziną zupełnie przypadkowo. Skusiliśmy się na pierogi,... Małgosia z rodziną Nie polecam! (2) Baaardzo poniżej przeciętnej, niesmaczne desery skład białej "czekolady",... Mirka Klimatyczne miejsce (1) Moje ulubione pierogi w całym Sopocie. Spora porcja okraszona cebulką - kto... Ola Tak sobie (1) Korzystałam z usług tej kawiarenki raz. Klimat i wystrój na duży plus,... iz REWELACJA (1) W zeszłym tygodniu byłam po raz pierwszy,klimat i charakter tego lokalu... Gośka świetny nastrój (1) Byłem tam już kilka krotnie, miło spędzając czas we dwoje. Obsługa jest na... Piotr Dudek SREDNIO (1) SREDNIO sopocianka POLECAM!!! (1) Spędziłem tutaj wspólnie ze znajmomymi cudownego sylwestra '09. Super... Paweł Miły zakątek (1) Miła obsługa i ciekawy klimat. Szczególnie polecam 2 stoliki w "piwnicy"... gdynianka Najlepsze miejsce w Trojmiescie! (1) Podczas prawie 2 tygodniowego pobytu w Trojmiescie nie bylam zauroczona... Ewelina Gorąco polecam. (1) Mój pobyt w Julka Cafe przebiegał w bardzo pogodnej atmosferze stworzonej... Krzyś