Agencja Reklamowa Wizjonersi - opinia (1) Najlepszy sklep z suplami w 3mieście ! Przemiłą obsługa która zna się na... Agencja Reklamowa Wizjonersi Kamil Be - opinia (1) Kolejne zakupy w świetnej atmosferze. Zakupy u Damiana robiłem, jak jeszcze... Kamil Be Młody - opinia (1) Szeroki wybór, niskie ceny i fachowa obsługa, polecam serdecznie. Młody
C.Jolcia - opinia (1) Pakuj Zdrowie najlepszy sklep na terenie Gdanska jest świetnie zaopatrzony,... C.Jolcia Rafal - opinia (1) Profesjonalna pomoc w doborze atrakcyjne ceny Rafal Jacek - opinia (1) Bardzo fajny sklep. Jest wszystko co potrzeba, a jak nie ma to bedzie. No i... Jacek Pawel - opinia (1) Fachowa pomoc, ogromna wiedza, przystępne ceny. Dobra lokalizacja (centrum... Pawel Marek - opinia (1) Bardzo fajny sklep, z dobrym wyborem produktów z najwyższej pułki. Polecam... Marek Krystian kris - opinia (1) Bardzo polecam sklep Damiana, duża różnorodność suplementów jak i zdrowego... Krystian kris Patryk - opinia (1) Pełna profeska, najlepszy sklep z suplementami w trójmieście. Polecam ! Patryk Asd asd - opinia (1) Polecam Miła atmosfera Dobre ceny I duża wiedza na temat Asd asd Lidia - opinia (1) Byłam klientką kilkukrotnie, zawsze mogłam zaczerpnąć dużej wiedzy sprzedawcy... Lidia W. - opinia (1) Polecam! Fachowa obsługa specjalisty, który szybciej pracował 100m dalej w... W.