Pałac w Leżnie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Szukam opini na temat Leżna od obsługi meni do wystroju
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pałac w Leżnie

Moja znajoma miała tam wesele 11 września 2004 r. Była bardzo zadowolona z menu i obsługi, ale z tego co wiem w ostatniej chwili podskoczyła im cena i wyszło 140 zł za osobę, choć umawiali się na mniej. Kierownictwo rzeczowe i konkretne. Istnieje możliwość noclegu dla gości. Ogólna ocena: drogo, dla wymagających

Po wizycie tam byłam bardzo rozczarowana. Znałam to miejsce z imprez ogrodowych, więc pojechałam sprawdzić czy nie nadawałoby się na wesele. Tak niedobrej polędwicy nigdzie nie jadłam, a deser francuski pozostaje anegdotą u mnie w rodzinie do dziś - pod tą nazwa kryją się bezy (z supermarketu chyba) polane jakim sokiem i bitą śmietaną. Wnętrze jako tako odrestaurowane, ale na pewno nie na takim poziomie do jakiego to miejsce aspiruje. Ogólnie uważam, jak już to pisałam, że trzecia liga z cenami z pierwszej. Godny zainteresowania jest ogród, jeżeli zastanawiasz się nad przyjęciem w ogrodzie, to może być ciekawie.

My chcielismy tam robić ale zaśpiewano nam 180zł od osoby więc zrezygnowalismy. ładnie, ale nie rzuciło mnie na kolana

Witam
ja miałam tam wesele dwa lata temu i było super, miesjce jest naprawde magiczne i z dusza, myśle ze problem był w firmie ktora prowadzila catering a pozniej "żądziła" w Leźnie i wykupila sobie prawo na organizowanie wszystkich imprez. Cale szczescie uniwerek szybko sie polapal o co chodzi i wspolpraca sie zakonczyła. Znajoma miała wesele pol roku temu i stwierdzila ze lepszego miejsca nie mogla wybrac wszyscy byli pod wrazeniem, nawet menu bylo rewelacyjne.
pozdrawiam i goraco polecam leźno

Poszłam tam w październiku na obiad, ponieważ zastanawialiśmy się nad zrobieniem tam wesela. Już przy przystawce wiedziałam, że to kiepska restauracja.
Polędwica okropna. Gumowa, bez smaku.
Deser paskudny.
Na stoliku sztuczne kwiatki.
Nigdy więcej.
Może na weselu przyrządzają jedzenie smaczniej, ale dobra restauracja powinna zawsze serwować wyśmienite jedzenie.

Nieciekawie.Prowadziłem tam wesele i odnośnie menu mam kiepskie zdanie.Nie dość że marnie dają jeść to mało.
Osobno parkiet taneczny (do tego mały)i sala konsumpcyjna .
Jedyna atrakcja to możliwe przeniesienie się z całą imprezą na zewnątrz.