Palowa

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
ktos? kiedys? jakies doswiadczenia z Palowa?
Jeziorko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Palowa

ja nie, ale znajomi tak. i zdania sa podzielone...
zabawa byla fajna, ale na obsluge trzeba uwazac - podobno lubia zawinac alkohol...

odnawiam temat... bylam tam dzisiaj na rozmowie i ... podobało mi sie :) mam jednak wrazenie, ze nie jest to popularne miejsce (w kazdym razie na tym Forum).. i nie do konca kapuje dlaczego, bo warunki (cenowe) nie sa najgorsze, biorac pod uwage dosc centralne polozenie lokalu.
Ciekawi mnie dlaczego nie bierzecie tego miejsca pod uwage.. :) pytanie troche dziwne.. ale... zaryzykuje
Jeziorko :o)

nie kojarzę gdzie to jest ?

oooo.... pod RAtuszem Głównomiejskim, Długi Targ, sliczna sala gdanska, z fajnym klimatem :)

Ano tak :) rzeczywiście Palowa :)
A ja proponuję także Primaverę :) na kameralne wesele w postaci obiadu :)

moja mama w poszukiwaniach lokalu byla tez chyba w palowej i cos jej sie nie podobalo..wydaje mi sie ze mowila cos ze wesela robi sie tam w podziemiach jakby (ale moze sie myle)

podziemia, to moze sasiednia Piwnica Rajcow, Palowa jest na wysokosci partetu, "normalnie" - grube sciany moze daja zludzenie czegos ciezkiego, ale... to jest element klimatu - jak dla mnie :)
prosz o wiecej ;)

Jeziorko :o)

całkiem możliwe jestdobrze :) te lokale na starówce mają strasznie wypasione piwnice :) tak jak np piwnica rajców :)!! gdańska też robi w piwnicy i chyba pod łososiem jest piwnica o ile się nie mylę..... ale to nie moje klimaty ;) jestdobrze, a Ty się w końcu na co zdecydowałaś, bo już mi się pokręćkowało....

no my chyba zostaniemy przy heweliuszu :] na 99%

no to fajowsko jestdobrze :) bardzo ładna sala jest w heveliuszu :) spytaj się kierowniczki kiedy będzie można salę stroić, bo u mnie się okazało, że dopiero w dzień ślubu po godzinie 10tej!!!!!! aaaa!!!!

no stroic sali to wlasnie bym za bardzo nie chciala :) smieszne historyjki slyszalam zwiazane z balonami ktore nijak kolorystycznie nie byly dopasowane, a wiecej ...ostatnio tam bylam i byla sala ladnie przygotowana na jakies przyjecie :) ladnie nakryte stoly , a na scianach takie nijak nie pasujace kepki smutno zwisajacych niedopompowanych balonow, a pani powiedziala ze moze mi polecic ta firme dekoratorska ;)))) (ale chyba znow zmieniamy troszke temat) ;)

no troszeczke ;)

no trudno powiedziec, co z Palowa jest nie tak...
z jednej strony obsluga
z drugiej moze te filary na srodku sali?
biale sciany, zimny wystroj?
ciezkie gdanskie meble moze sie nie podobaja?
moze niektorzy wcale tam nie zachodza, sadzac, ze skoro Starowka, to bedzie drogo?

no moze, ale z drugiej strony, te filary to swietny powod do rozkrecania "korowodow".. wiem z doswiadczenia ;) "zimny" wystroj milo mi sie kojarzy, szczegolnie na lipcowe duchoty (jesli beda!), z jednej strony biale sciany, a drugiej szyby "kolorowane" daja cieply odcien :) widac, jakbym sama szukala wytlumaczenia, dlaczego mi sie tam podoba :) i ceny nie takie zle... :) eh...

jeziorko, jesli Tobie sie tam podoba to najwazniejsze :) to jest Wasza uroczystosc :) poniewaz zadalas pytanie to kazdy szuka co moze byc nie tak :) ale mysle sobie ze jesli wszystko poza tym jest ok, to nie ma powodu zeby nie robic tam wesela

wiem, wiem... :)
i czekam na te krytyczne uwagi i najsmieszniejsze jest, ze sama przed nimi sie bronie i usprawiedliwiam .. tak wiec, mimo, ze od razu wyszukuje argumenty "za" na padajace argumenty "przeciw" to ciagle chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej ... taka juz jest natura jeziorka..
:o)

no i bardzo dobrze!!! ja tez czuje sie jakos nieswojo jak nie poddam wszystkiego doglebnej krytyce :)
jak znajde sobie narecze argumentow na wszystkie doczepki, to jest dobrze! swiadoma praw i obowiazkow decyduje sie na to na co sie decyduje :)))