Halina - opinia (1) Plisy na okna kupiłam z montażem w firmie z wieloletnim doświadczeniem Pamir... Halina nie polecam (3) Witam,popieram ludzi piszacych negatywne opinie na temat firmy pamir jesli... monika rolety zaciemniające z montażem (3) rolety zaciemniające z montażem zamówiłam w Rumia w Firmie Pamir, panowie... Krystyna
Rolety dzień noc (1) Polecam firmę Pamir szybko i porządnie wykonali usługę fachowe doradztwo... Mery Niepowazne podejście. Olewają i tyle (3) Dzisiaj dzwoniłem 4raz. Pierwszy tel 2 sierpnia w sprawie reklamacji. Pani w... Gdynianin Plisy z montażem (1) Plisy mam z Pamir działają bez zarzutów. Miła obsługa i sprawne... Tomasz Verandy (1) ostatnio montowała mi ekipa z Pamir-u Verandy na tarasie i dobrze wyszło, tak... klientka Plisy (2) W zeszłym tygodniu na moich oknach panowie z firmy Pamir zamontowali rolety... Iza nie polecam (1) po stosunkowo szybkim montażu rolet antywłamaniowych produkt okazał się... Robi moskitiery (1) ostatnio nabyłam moskitiery do domu w tej firmie i był to dobry wybór,... Jowita Brama garażowa (1) Zamówiłam w tej firmie bramę do garażu z polecenia od koleżanki. Jak się... Halinka Nie polecam!!! (1) Pamir z Rumi - do pomiaru, wyceny , podpisania umowy, montażu przyjeżdżają... Magda Maarkiza balkonowa (1) Markize postanowilem zamowic od nich po mimo zlych opini na ich temat. nie... Mieszkaniec brama rolowana typu krata do boksu handlowego (1) Polecam szczerze wszystkim kupcom bramy rolowane w typie kraty w firmy Pamir.... zadowolona klientka Pseudofachowcy (1) Omijać szerokim łukiem. Rolety zacinają się, piloty nie działają. Parapety... Kuba Solidna i rzetelna firma!!! Polecam... (1) Skorzystałam z firmy Pamir po namowie koleżanki, która mi ją poleciła. Miałam... Marian Nie polecam firmy Pamir! (1) Nie polecam ze względu jakości wykonania usługi. ..Kiepsko bardzo... Kupujacy rolety dzień i noc - rzetelna i solidna firma (1) jestem bardzo zadowolona z usług firmy Pamir... dwa tygodnie temu umówiłam... Zofia Brama garażowa sterowana elektrycznie na pilota (1) Kilka dni temu panowie z firmy Pamir montowali u mnie w domu bramę zwijaną,... Patrycja Rolety antywłamaniowe i materiałowe (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy, robili u mnie rolety zewnętrzne... Igor