Pan Flower

Kwiaciarnie i pracownie florystyczne

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej kwiaciarni. Piękny, niebanalny bukiet... Michał Mała - opinia (1) Cieszę się, że po tej długiej przerwie spowodowanej lockdownem wreszcie... Mała Bartek - opinia (1) Zdarzyło mi się kilka razy korzystać z usług kwiaciarni Pan Flower i za... Bartek
Kwiaciarnia PATRYCJA Poznań (1) Nie polecam kwiaciarni sprzedają nie świeże kwiaty głównie róże kwiaty... Roman bryła Bardzo polecam (1) Robimy zakupy w tej kwiaciarni od kilku lat i nigdy się nie zawiedliśmy.... B. Bardzo ładny bukiet (1) Zamówiłem bukiet dla koleżanki z pracy. Bukiet był bardzo ładnie... Michał Bukiet ślubny (1) Zamawiałam bukiet ślubny, miał być wykonany identycznie jak nq zdjęciu, które... A. Nie polecam kwiaciarnii (1) W kwiaciarni kwiaty cięte wydać że nie są pierwszej świeżości.Bardzo szybko... klientka odradzam- sprzedano nieświeże kwiaty (1) W kwiaciarni sprzedano mojemu chłopakowi bukiet, który nie nadawał się do... Zawiedzona Polecam z czystym sumieniem. (1) Czuć pasję, która przekłada się na piękne kompozycje i miłą atmosferę.... kuma