Michalina - ocena (1) Bardzo dobre jedzonko, przemiła obsługa Michalina Emi - ocena (1) Pierwszy raz i ostatni;(Wyczekane w kolejce,ok..wyczekane po zamowieniu,... Emi Monika - opinia (1) Porcje ogromne.. dla mnie przytłaczające 4 GIGA pancake, a ilość dodatków... Monika
Joanna - opinia (1) Bardzo miła i dobra obsługa. Jedzenie rewelacyjne. Polecam. Joanna Emilio - opinia (1) Jedzenie ok. Ceny przystępne ale obsługa i czas czekania psuje wszystko.... Emilio Turysta - opinia (1) Pan Kejki super. Porcja bardzo duża. Bardzo smaczne. Turysta Sylwia - opinia (1) Byłam z córka po raz pierwszy i ostatni. Obsługa straszna jedzenie jeszcze... Sylwia dosia - opinia (1) Nikomu nie polecam. Omijać wielkim łukiem... Obsługa fatalna, czekaliśmy... dosia Nie wiem skąd złe opinie (1) Bardzo fajne miejsce świetnie położone duży wybór miła obsługa. Do tego... Nina Obrażona kelnerka (1) Byłam po raz pierwszy i ostatni. Obsluga to jakaś masakra, kelnerzy... Karolina Okropnie (1) Pankejki suche a wytrawny naleśnik gumowy. Krem z selera mdły. Produkty,... W95 średnio (1) obsługa sama nie wie co jest w menu i na proste pytania zasłania sie menu.... Michał Nie polecam ! (1) Zgadzam się, że kelnerka w dredach bardzo zniechęca do składania tam... ANIA Plebiscyt na najgorsza obsługę wygrywa Pan Kejk ! (1) Odradzam to miejsce jeśli ktoś ma ochotę miło spędzić czas to Pani w dredach... Kamila L Kicha (1) Pierwszy raz w życiu widziałem naleśnik grubości ponad pół centymetra. Takimi... Tomek Dramat (1) Obsługa totalnie nie była zainteresowana. Nie poinformali nas, że na... Agata Tragedia! (1) Obrzydliwe jedZenie a do tego cała otoczka typu obsługa. Xxx Nie polecam. (1) Zero zainteresowania obsługi klientem.Po 15 min.po przywołaniu kelnerka... Jusmar Tragedia (1) Słabo.... Przy wejściu do restauracji widnieje napis „ poczekaj na obsługę... Tomek Porażka (1) Herbata bez herbaty, barszcz z dużą ilością octu, zimny. Na zamówienia trzeba... Przemek