Pan Maciej Zieliński - i wszystko jasne
Pan Maciek jest mega spoko. Takiego instruktora to ze świecą szukać. Świetnie uczy, jak trzeba to pokrzyczy, podniesie na duchu gdy masz słaby dzień. P.Maciek jest bardzo elastyczną osobą jeśli chodzi o umawianie godzin jazd, miejsc spotkań.
Kto NIE chciałby:
- umawiać się w miejscu, gdzie mu najbardziej pasuje,
- odwozić się samemu pod dom,
- jeździć po 3 godziny dziennie i szybko skończyć kurs,
niech podniesie rękę. Nie widzę takiej osoby i dobrze.
Jeśli chodzi o same jazdy to czułem się bardziej jakbym jeździł z dobrym kolegą aniżeli ze zwykłym instruktorem nauki jazdy, który ma mnie czegoś nauczyć. Po 10 godzinach jazd tak czy siak umiałem już jeździć i gdyby nie rozmowy z P.Maćkiem o dziewczynach, piłce nożnej i innych pierdołach zanudziłbym się na śmierć.
Ocena ludzi w Elce School oraz mojego instruktora moim zdaniem - 7/6, pozdrawiam.
Kto NIE chciałby:
- umawiać się w miejscu, gdzie mu najbardziej pasuje,
- odwozić się samemu pod dom,
- jeździć po 3 godziny dziennie i szybko skończyć kurs,
niech podniesie rękę. Nie widzę takiej osoby i dobrze.
Jeśli chodzi o same jazdy to czułem się bardziej jakbym jeździł z dobrym kolegą aniżeli ze zwykłym instruktorem nauki jazdy, który ma mnie czegoś nauczyć. Po 10 godzinach jazd tak czy siak umiałem już jeździć i gdyby nie rozmowy z P.Maćkiem o dziewczynach, piłce nożnej i innych pierdołach zanudziłbym się na śmierć.
Ocena ludzi w Elce School oraz mojego instruktora moim zdaniem - 7/6, pozdrawiam.