Ponieważ samodzielna próba uzyskania kredytu na budowę domu okazała się rzeczą wręcz niemożliwą, postanowiłam oddać się w ręce specjalisty - doradcy finansowego. Najpierw szukałam wśród znajomych tzw. osób z polecenia. Niestety osoby z polecenia prezentowały niewyobrażalny brak wiedzy przykryty protekcjonalizmem.
Zaczęłam więc szukać na własną rękę. I tak trafiłam na Pana Piotra – zaintrygowała mnie jego strona internetowa. Zaryzykowałam i to był strzał w 10-kę. Kontakt osobisty utwierdził mnie w przekonaniu, że trafiłam na profesjonalistę z pasją  Pan Piotr bardzo poważnie potraktował mnie jako klientkę, potrafił odpowiedzieć od ręki na każde pytanie i do tego proponował rozwiązania dopasowane do moich oczekiwań i możliwości. Byłam „trudnym” przypadkiem a mimo to Pan Piotr uzyskał dla mnie kredyt na korzystnych warunkach. U Pana Piotra załatwianie formalności ograniczone jest do niezbędnego minimum, ponieważ co tylko się da załatwia nie angażując czasu klienta.
Kredyt uzyskałam na jesieni ubiegłego roku. Jest początek lata a ja już planuję przeprowadzkę do nowo wybudowanego domu. Panie Piotrze, bez Pana by się to nie udało. Bardzo serdecznie